Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrazona...

Chłopak z którym jestem ...

Polecane posty

Gość zrazona...

opowiadała mi ciagle o tym co jego koledzy robia w łózku ze swoimi dziewczynami, nawet w najdrobniejszych szczegółach. A ze ja mam nodrazu obraz przed oczami w zwiazku z tym zroaziłam sie do wszyskich jego kolegów. Opowiadał mi jak to jego kolega Michał zawsze po seksie robi swojej dziewczynie minete bo ta go do tego zmusza ( w zwiazku z tym teraz mam zajebiste problemy by wogole na jego kolege sie spojrzec) opowiadał mi równiez inne oblesne rzeczy z zycia prywatnego swoich kolegów, zraziłam sie do wszystkich.

Gość smieszne
nie wiem co on opowiada ale skoro mieli tak jezorem na lewo i na prawo to mi dupe pewnie tez obsmarował zreszta nasmiewał sie ze mnie a o swoich kolegach opowiadał jak sie ze swoimi dziewczynami bzykali gdzie i jak jak jeden koles został przyłapany przez ojca dziewczyny jak ja własnie posuwał i jej ojciec go z domu wyrzucił ze inny robi minete swojej, jak gdzie kiedy ...normalnie przestałam z nimi rozmawiac, nie moge na nich patrzec, mam obrzydzenie do nich, po za tym juz przestałam ich lubic... tak mi jadem napluł do ucha ze juz nawet jak jakis stoi koło mnie to juz wogole nie wiem jak sie zachowac i co zrobic wiedzac o tym co oni wyprawiali :O no koszmar

Gość pewna siebie kobietka
W fajnym srodowisku się obracasz.

Gość ej coo jest zlego w minecie
bo nie czaje:D:D:D

Gość Pillot Pirx
ty pierdol kolegów, ty się zastanów nad erotomanem-gawędziarzem :D sądzisz, że ci koledzy mu NAPRAWDĘ to opowiadali?