Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieszne

chłopka w którym sie zakochałam

Polecane posty

Gość smieszne

pomylił mnie z moja siostra cioteczna moja siostra jest ode mnie o pare lat starsza ma piersi i jest ładna, ja no cóz (z tyłu deska, z przodu deska) i o połowe od niej nizsza a ten sie pomylił ciekawe z kim mnie jeszcze pomyli :O cos czuje ze za chwile pomyli mnie z jakas wyspka bogata cycata blondynka o imieniu dorota

Gość t_s_t
ale w jakiej sytuacji Cie pomylil ? bo nie ogarniam

Gość smieszne
w takiej ze zobaczył wielka cycata laske starsza od niego i myslał ze to ja a ja byłam nie dosc ze młodsza o piec lat, nizsza bez cycków smiesznie chcodzaca i wogole a ten sie pomylił za chwile bedzie łaził z jakas cycatka blondynka bo sie pomyli i stwerdzi ze to ja

Gość smieszne
byłam ba jestem nadal moja siostra jest blondynka a ja natomiast mam ciemne włosy (brazowe) jestem w porównaniu znia niska , i troche chłopieca poniewaz brak mi kobiecych kształtów (taki zenski piotrus pan nawet stoje podobnie jak on) moja siostra starsza ładna i kobieca bardzo ... no nie wiem jak mozna sie tak pomylic :/ zaraz normalnie pomyli mnie z taka jedna cycata blondyna z ulicy obok i stwerdzi ze myslał ze to ja

Gość smieszne
czemu ja mam szczescie to jakis małych załosnych slepych ifutów którzy myla mnie z jakimis cycatymi blondynami :/

Gość smieszne
inny chłopak terz pomylił mnie z jakas czarna wysoka dziewczyna o ciemnej karnacji no cholera jasna ...ja mam jasna karnacie i brazowe włosy no jak mozna sie tak pomylic?

Gość autorko tematu
przepraszam masz coś z psychiką?? :classic_cool: