Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sephira88

nie kocham swojego dZiecka??

Polecane posty

Myślałam że jak zacznie przesypiac noce jak zacznę ja spać przestanę być zmęczona to jakoś wszystko będzie już dobrze... Mala non stóp plakala najpierw 3 mięsace kolki potem w 4 zeby...

Gość dfgdd
no nie, napierdolą tych dzieci, tłuką się, że hej ,a później mają je gdzieś, czego się kurwa nie zabezpieczacie, nie umiecie, to trzymajcie te pizdy na wodzy

Jest raz góra dwa razy na weekend żebyśmy odpoczeli... Ale ja się mecze podwójnie bo denerwuje mnie że ona jest dwa nadrabiamy rzeczy z miesiąca zakupt itd a do tego jej gadanie "czy ja wam pomagam" " czy odpoczniecie" oj macie dobrze jak ja jestem....

Jest raz góra dwa razy na weekend żebyśmy odpoczeli... Ale ja się mecze podwójnie bo denerwuje mnie że ona jest dwa nadrabiamy rzeczy z miesiąca zakupt itd a do tego jej gadanie "czy ja wam pomagam" " czy odpoczniecie" oj macie dobrze jak ja jestem....

Gość /////
Ja na Twoim miejscu, chyba nad tym jeziorem bym została do rana i głową w pobliskie drzewo waliło żebym dostała innego rozumu, żadna depresja itd. NIE DOROSŁAŚ DO ROLI MATKI

Ja się zabezpieczalam do momentu kiedy lekarz mi powiedział że nie będę mieć dzieci i właśnie tak nie mam... Konowaly

na szczeście wszystko szybciutko się ułożyło... wróciłam do domu, wygarnełam matce i jestem najszcześliwsza na swiecie... maleństwo jest cudowne i wiem i czuję że bardzo je kocham, a byłam po prostu zła na matkę i stąd to wszystko. teraz jest cudownie... czuję się wolna i wreszcie oddycham pełną piersią... z małą mogę bawić się non stop nawet w nocy jak wstaje to teraz sprawia mi to większą przyjemność niż kiedyś... przez to wszystko pokochałam ją bardziej i wiem że zawsze kochałam a to co się działo to wynik stresów i kontaktów z matką. dziekuje za wsparcie tym co wspierały a tym co potępiały życzę żeby przeszły przez to samo

jestes wielce niedojrzala jesli zyczysz tego samego innym, ale taka juz nasza polska dojrzalosc. Dobrze ze wszystko ci sie ulozylo, no i az ciezko uwierzyc ze wystarczyly 4 dni, ale widocznie tak jest i tylko zyczyc ci samych sukcesow..:-)

Gość depresja !!!a!!!a!!!
masz depresje