Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oom

uzależniona od partnera..pomocy

Polecane posty

Gość oom

Kiedy jest ze znajomymi płacze , czuje sie opuszczona, nie mam swojego zycia myślę tylko o nim . tak go kocham , chce aby był szczesliwy, jestem o niego bardzo zazdrosna on o mnie też , nie mogę nigdzie tak wychodzić bo jest zly zaraz to samo ja o niego, nie wyobrazam sobie zycia bez niego, jak jest zły zaraz ja jestem , płacze, jak gdzieś idzie musze go kontrolować... pomozy nie chce tak żyć bo go ranie i siebie, ale chce z nim być kocham go ...

Gość gfdgfdhgfdhgh
dorośnijcie, albo z tego nic nie bedzie

Gość oom
nie da sie, to jest uzależnienie, ja jestem z tym facetem ponad 3 lata i mamy wziąsć ślub i wierze ,ze wtedy bedziemy spokojni o siebie tak samo on mówi, i boje sie cholernie ,ze mnie zostawii

Gość Pillot Pirx
nie MUSISZ go kontrolować tylko CHCESZ go kontrolować

Gość oom
boje sie wszystkiego , wiem ,ze jak by mnie zostawił to nie miałabym juz powodu do zycia. żyje dla niego. żyje w ciągłym strachu

Gość gfdgfdhgfdhgh
to jest wg mnie chore. nie da sie tak żyć.

Gość oom
tak chce bo sie boje

Gość gfdgfdhgfdhgh
łą=azisz za nim jak pies. predzej czy pozniej to sie rozleci, tak sie nie da. nie ufacie sobie, a to podstawa związku. czemu nie moze isc na impreze sam i ty tez? ja pierdole

Gość oom
żyje zyciem partnera oznacza, to że godze się na to, by moje życie przestało istnieć. Zamiast żyć pełnią życia i radości wegetuje jak roślinka. Gdy ktoś mnie nie „podleje, to zwiędne. W ten sposób trace całą radość życia.

Gość oom
po hoooj pojdzie sam na impreze?? albo ja , gdybym ja poszła to napiłabym sie i tańczyła z facetami, facet ma to samo ...

Gość oom
oj nie rozleci suczko nie rozleci kochamy sie i jest jak w bajeczce , predzej sama sie rozlecisz fiutku hahaa

Gość gfdgfdhgfdhgh
tak to jest jak gowniara bawi sie w zwiazek :o

Gość wdhdcbcccxx
a ja nie chce zeby moj facet jechal dzis w nocy na wycieczke z pracy. a ja boj sie zostac sama z dzieckiem na pol nocy i caly dzien. wczesniej nie bylo z tym problemu zeby pojechal na weekend a teraz ogarnia mnie strach.

Gość ghafdsa
jak nie przestaniesz tak na nim wisiec to kopnie Cie w d... predzej niz myslisz idz do psychologa, serio mowie