Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Profesorka

Który kolor i jakie buty ? Doradźcie kobietki

Polecane posty

Gość ja z kuzynką piłyśmy
fajne obie, ciekawe jaka jakość a też szukam czegoś

granatowa sukienka, i wszystkie dodatki w kolorze nude, szpilki, torebka, paznokcie, będzie ok...

Jakoś pewnie nie powala za taką cenę.. ale nie chciałam wydawać dużo kasy na sukienkę. I sama nie wiem, który kolor wybrać. Bardziej podoba mi się brzoskwiniowa, ale jestem blada i te blond włosy.. :O

Gość ok.zmiana nicka
zobacz ostatnie zdjecie tam gdzie pisze ze ta sukienka byla na blogach, tam na tym blogu ta sukienka nie wyglada tak ladnie jak na zdjeciach aukcji. jakosc moze byc kiepska po protu, cena chinska to i jakosc pewnie tez.

Gość Co komentarz to bardziej
brzoskwiniowa o wiele lepsza, ten granat jest mało twarzowy. OStatnio taki szał na sukienki na tym forum, całe szczęście, że ja swoją już kupiłam:)

właśnie króuj ma fajny ale materiał wygląda na cieniutki, no lipny. chcialabym znależć coś podobnego ale ze 'sztywniejszego' materiału. dla blondynki chyba faktycznie lepsza bedzie granatowa

Gość jejej
Bardzo głupi pomysł. Nie dobiera się już bardzo dawno wszystkiego w takim samym kolorze, stylistko z bożej łaski! Granat w wieczorowym świetle jest wyjątkowo niekorzystnym kolorze, wygląda się na zmęczoną i bladą. Jeśli już, to brzoskwiniowy. Budy mogą być nude, ale torebka powinna być jakaś ciekawsza.

a kiedy idziesz na wesele mniej wiecje i jakie buty zamierzasz kupic? pełne polbuty czy sandały? bo ja nie cierpie sandal na obcasie a ide na wesele w sierpniu no i nie wiem czy takie pelne buty to dobry pomysl?

sandałów*

wiem, już widziałam te zdjęcia z bloga.. faktycznie za pięknie nie wygląda, ale najgorzej też nie, zresztą to jakiś blado różowy kolor.. jeszcze myślałam nad tą : http://allegro.pl/ds-3151r-cudna-zwiewna-sukienka-tulipan-xs-34-i2388595515.html albo ta : http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2378819527&ars_source=ars&ars_socket_id=16&ars_rule_id=84 tutaj dziewczyna na blogu ma ubraną tą ostatnią.. i w sumie jest ok, tylko jakaś krótka mi się wydaje :O

nie wg mnie te sukienki przekombinowane, no ale co kto lubi. a tamta z bangkoku to nie radziłabym jednak

Gość była kotka74
blada blondi........ zleje sie z brzoskwinia...... , bedzie mdla i nijaka

To ja już nie wiem.. nie będę w takiej brzoskwini wyglądać jak lalka barbie? :O Idę na wesele w lipcu, dzisiaj rozglądałam się za butami, ale nic ciekawego nie wpadło mi w oko.. i też nie wiem czy kupić pełne czy sandałki.

no właśnie te buty tak mnie zastanawiają. nie cierpie sandałów na wysokim obcasie. w pelnych moge smigać nawet całą noc. i chyba jednak kupie pełne.

Gość była kotka74
idz do HM....tam bankowo znajdziesz

Ja raczej też kupię pełne, później bardziej mi się przydadzą. W HM byłam w środę.. nic nie było fajnego :(

no własnie a kolezanka mowi mi ze w sierpniu w pelnych sie ugotuję :o

Gość gggggggggggggggrerswa
i do granatowej i do brzoskwiniwej zlote dodatiki

Gość była kotka74
zapytaj ..kiedy nowa dostawa

Gość panna XS
zdecydowanie brzoskwiniowa i dodatki ecru, buty koniecznie pełne i na wysokiej szpilce

ja sie nie znam czyli pasują na sierpien pelne buty na slub i wesele tak?

Wiesz nie wiadomo jaka będzie pogoda w sierpniu :P ja liczę na słonce i 25 stopni 21 lipca :D:D Złote? może lepiej dodatki ecru ? Czyli np pełne buty na szpilce, do tego mała torebeczka i np grubsza bransoletka? może być ? :P I tak nadal nie wiem czy granatowa czy brzoskwiniowa...

no tego nigdy niewiadomo mimo wszystko skoro mi bedzie wygodniej w pełnych to chyba nie patrzeć na to czy gorąco czy nie. nie chciałabym głupio wyglądać :D

Ubierz takie, w których lepiej się czujesz :) przecież dużo kobie ubiera zakryte buty na wesela nawet w upał..

dzięki ;) a co do koloru to chyba naj;peij przymierzyć i zobaczyć na żywo w której czułabys sie lepiej. ja nie lubie kupować w ciemno i musze zrpobić rundke po sklepach, ale znajac zycie bedą same udziwnione a ja lubie klasyke.