Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie sięęęę podzieliście

Gdzie CI MĘŻCZYŹNI ???

Polecane posty

Gdzie są mężczyźni, którzy mają swoje pasje ( i nie latanie z aparatek i pedalską grzywką w trampkach po mieście), którzy potrafią wszystko naprawić, być szarmanckim dla kobiet, bez względu na ich atrakcyjność, przyłożyć komuś jak jest potrzeba, mieć honor, zasady i się ich trzymać, być oczytanym, mówić wierszem itd.?

ale facetow pełno ;p

mój ojciec: jest idalem faceta 1. zaradny- sam utrzymuje cala rodzine 2. oczytany na maksa 3. mowi wierszem itd 4. NIGDY nie klamie 5. zrobi dla kobiety wszystko 6. można się z nim posmiac, powyglupiac 7. umie wszystko naprawic itd. 8. ma zasady, ktorych przestrzega w 100% a wiec jest bardzo czytelny i nie trzeba sie domyslac 9. jak jest wsciekly, to nie krzyczy tylko wychodzi albo idzie do pokoju i mowi, porozmawiamy pozniej- az mu przejdzie. nie wypomina tylko mowi, jakie wnioski i co z tym robimy- zrobione, zalatwione to i zapomniane na amen 10. umie WSZYSTKO naprawic itd przy czym jest wysoki, dobrze zbudowany itd. jak ja po takim ojcu mam sobie wziac za meza jakies pedalskiego gostka, biegajacego z aparatem i placzacego za muchą bo przecież w XXI wieku facetom też juz wolno plakac... ehhh

faceci wezcie sie za siebie !!!!!!!!!!!!!!!1

Gość hgdjg
Oj zawsze mzoemy sie wziac za ciebie :).

jak spelniasz wymagania- spoko ;p

Gość maczo kaszo
i co sie tak wydzierasz??;)

Gość dfskfgodfooi
a moze ty sie kurwa nei w tych czasach urodzilas??

Gość autorko
czy ty nie masz sobie nic do zarzucenia? Bo jak dla mnie, zeby wymagac od innych trzeba zaczac wymagac od siebie.

Gość dghjkkk
"1. zaradny- sam utrzymuje cala rodzine" ... i wszystko jasne :D

Gość malinowy król z oz
fiku będzie miała idealnego mężczyznę z próbówki, będzie zaprogramowany pod jej życzenia i wymogi (iso 9001:2005)

Gość malinowy król z oz
nie piszcie że zasadny tylko wprost że: sponsor:)

ne, to nie o to chodzi, ze sponsor. U mnie jest akurat taka a nie inna sytuacja, ktora wszystkim- takze ojcu odpowiada bo matka jest filarem jego pracy. Bez niej by tego nie co robi nie robił. Nie potrzebuje sponsora, ale macie racje urodziłam się nie w tej epoce co trzeba...

a nie mówię,że nie mam do siebie nic do zarzucenia. Kazdy ma wady. To co wymagam od faceta to sa wg mnie podstawy ale okazuje sie, ze w dzisiejszych czasach nawet tego nie mozna oczekiwac.

Gość kajka3456
zgadzam sie gdzie Ci mężczyźni?

Gość Rusałka 28
Tak na kafe to napewno się znajdzie prawdziwego faceta,przecież na kafeteri rządzą prawiczki celebryci ,od samego czytania ma się ich dość.Według nich wszystkie ich nieszczęscia ,które na nich biedaczków spadły ,to z winy kobiet, bo przecierz to nie wina tych nieśmiałych dup wołowych ,co do dziewczyny nie są w stanie zagadać :p

nie szukam tu faceta tylko probuje odpowiedziec na pytanie, gdzie sie oni podziali. Chyba wygineli jak dinozaury.

Gość I konklawe w piekle
Te rusałka masz telefon?

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Nie ma kobiet, to i nie ma mezczyzn

nie ma kobiet. Ja znam wiele prawdziwych kobiet. Pytanie, jaka jest Twoja definicja kobiety

Gość I konklawe w piekle
A znacie jakiegoś człowieka w tym gronie "prawdziwków"?

Gość I konklawe w piekle
Bo to o czym pisze autorka to jakis ideał i to niekoniecznie dla faceta. To jest jej wizja, którą zdajecie się podzielać. Krótko mówiąc to co opisujecie to nie żaden mężczyzna tylko jakiś fantom, zlepek waszych chorych wyobrażen i pragnień. Ojciec i wulgarny kochanek w jednym. dobra szkoda czasu na dyskusje

Gość kaszanka na deser
Mój odsypia właśnie kibicowanie :D

Gość kaszanka na deser
ale nie pasuje do twojego ideału bo wierszem nie gada... chociaż mnie to akurat cieszy :D

Gość Rusałka 28
Facetów w starym stylu nie ma ,są jacyś emo nie wiadomo co,metro seksualni, wieczne prawiczki i do kompletu jakieś cioty no sama żałość .Najlepsze jest to że te mamisynki mówą coś o dumie i męskości ,no z tym to dają czadu.Byłam kilka tygodni temu na ognisku ,w nocy dziewczyny musiały iść zbierać kawałki drewna bo frajerskie męskie cioty się bały!Oczywiuście udawali że powód jest inny że niby pijani ale jak drewno się znalazło to wytrzeźwieli ,mięczaki.Jak z takim być w związku, wiecznie spódnicy będzie się trzymał a ja chcę faceta który potrafi coś w domu zrobić ,usmarować się smarem przy aucie i przytulić gdy trzeba swoją kobietę, coś w stylu mojego ojca ale to stare pokolenie.Mój brat to też jakiś ciotowaty bez kręgosłupa moralnego ,mama się śmieje że jak do wojska by go wzięli to by się zapłakał,co za czasy.

Gość manio ciekawski=)
jakies pedalskiego gostka, biegajacego z aparatem Co to za typ osobnika i czemu z aparatem? :D To co, Ciebie tak trapi, to wynik przemian kulturowych. Ja to oglądam z drugiej strony i widzę, kobiety wulgarne, pijące bez opamiętania, ubierające się i zachowujące jak mężczyźni, agresywne, wyzute z kobiecości i wdzięku. I pomimo tego, spotykam nadal kobiety, które są pełne pociągającej kobiecości, rozumianej jako walory powierzchowności, charakteru, kultury osobistej i intelektu.