Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forgetfulnesss

Wysoka świadkowa 180, a świadek 160...

Polecane posty

Gość forgetfulnesss

hej a ja mam taki dylemacik : we wrzesniu świadkuję na ślubie mojej przyjaciółki, mam 180 cm, kupilam sobie ladne buciki 7 cm + leciutka platforma, poniewaz w innych wygladalam jak klocek..... a te ladnie wyszczuplaja cale nogi, to sa szpilki typu pip toe, poczatkowo swiadkiem mial byc brat Agi, jednak tak sie nie stanie. Tak wiec zostalam pinformowana ze swiadkiem bedzie pewnien mezczyzna o wzroscie 160. Pytanie do Was brzmi: Co byscie pomyslaly widzac ''taka parkę'' przy oltarzu za młodymi?? Oczywiscie jcala uroczystosc spedze ze swoim chlopakiem, ale jednak w wielu momentach bedziemy uwiecznieni ze swiadkiem. Takze niewiem co robic? przerzucic sie na balerinki :O

Gość balerinki
nic nie dadzą i tak będziesz wyższa o 20cm! Śmieszne, a dla Ciebie na pewno krępujące.

Gość forgetfulnesss
Juz się nie swojo czuje gdy o tym pomysle, raczej chodzi mi o reakcje gosci, komentarze po kontach, aha i przeciez z nim nie zatancze bo jak?? nie wyobrazam sobie tego

Gość forgetfulnesss
sory *kątach

Gość dfdd
ale czym ty sie przejmujesz? przeciez bedziesz tam ze swoim partnerem a z tym kurduplem tylko i wylacznie swiadkujesz. Nie rob problemu tam gdzie go nie ma. Gdybym ja byla gosciem na tym weselu to napewno bym nie szeptala po katach.

Gość zwroty
Daj spokój,nic na to nie poradzisz. Do zdjęcia mogą mu dać podest, ale w ruchu (np.tańcu) nie ma szans na zniwelowanie różnicy wzrostu. Baw się po prostu dobrze i nie przejmuj, że on jest konusem :)

Gość Lux de Lux
daj spokój w życiu nie zakładaj balerinek bo tylko się ośmieszych , wszyscy zwrócą uwagę na to , że koniecznie chciałaś " obniżyć" swoj wzrost i się dostosować, a baleriny nie sa zbyt eleganckie do kościoła i na początek wesela. rozumiem pozniej mozna zmienic w trakcie wesela zeby bylo wygodniej ale nie na do kosciola. Poza tym nie przejmuj sie absolutnie komentarzami jak wesele bedzie dobre to nikt nie bedzie patrzyl na wasza roznice wzrostu. i jeszcze jedno to chyba mlodzi decydowali sie na wasze swiadkowanie wiec zdawali sobie sprawe z tego jak bedziecie wygladac, skoro im to nie prszeszkadza to Tobie tez absolutnie nie powinno. idz baw sie dobrze i nie przejmuj sie niczym ;) takie jest moje zdanie

Gość forgetfulnesss
dzieki :)

Gość slubkalubka
ile ja bym dala zeby byc wysoka:) a to, ze jakis g=facet jest ode mnie nizszy to w ogole bym sie nie przejmowala.

Bardziej bym sie przejmowala jesli bylabys dróżką i twoj dróżba by byl nizszy... Bo dróżbowie to na ogół pary ;/ To ze swiadek jest nizszy to nic...