Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan rekks

zaczynam zalowac rozstania z eks

Polecane posty

Gość pan rekks

zostawilem JA piec miesiecy temu i teraz ciegle o niej mysle, caly czas ONA siedzi mi w glowie. ale raczej sie nie odezwe do Niej, nie wybaczy mi bowiedziala ze sie z kims spotykam czemu po takim czasie mam ja w glowie ? ktos tez tak ma ?

tez tak mam ze czasmi ktos tkwi mi dlugo w glowie, jakis sentyment zostaje, moze pochopna decyzja byla z Twojej strony ......

Gość Pillot Pirx
a hooy cie wie, może nie ma ci kto prac skarpetek

Gość jhyfgrdgdrgdrgrdg
pewnie dopiero teraz zrozumiales jaka byla fajna :) coz, czasami nie podejmujemy dobrych decyzji mozesz do niej napisac, zorientowac sie na czym stoisz jesli sam rozumiesz ze jednak warto sie nia zainteresowac ale NA POWAZNIE i jej to powiesz moze ci przebaczy ale do tego trzeba odwagi i meskosc malo ktory to potrafi i posiada :o

Gość pan rekks
minelo ponad pol roku pewnie ma kogos

Gość rekskksssiu
i dobrze Ci tak....

Gość jhyfgrdgdrgdrgrdg
moj eks, z ktorym bylam zabujana, a mial podobne podjescie do mnie jak Ty do tej swojej, napisal do mnie smsa po 2 latach. :) ja nadal bylam w nim zakochana, i bylabym sklonna wrocic, ale jak zapytalam sie co sie stalo, ze po tak dlugim czasie napisal, dparl cos w stylu ze chce zaznac znow tego seksu :D zalosc ...

Gość pan rekks
z ta co jestem obecnie jest lepsza w lozku od mojej bylej. byla chyba wciaz kocham

Gość rekkksssiu
tym bardziej się cieszymy.....

Gość jhyfgrdgdrgdrgrdg
no to odezwij sie do ex bo im dluzej bedziesz sie ztsanawialm to bedziesz myslal ze juz za pozno a te pare miesiecy to nie tak duzo

ja tez rozstalam sie z bylmlym w lutym, powiedzialam mu ze juz nigdy nie bedziemy razem. po 5 i pol roku zwiazku zauroczylam sie w kims innym co okazalo sie moja porazka.