Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XdDDddD

BYE BYE EURO ! Odpadamy jak zwykle... A wy się dalej łudzicie. HA HA HA !

Polecane posty

Gość JA JUŻ POSTAWIŁEM...
POSTAWIŁEM CAŁĄ PENSJĘ NA ROSJĘ U BUKMACHERA I WE WTOREK ODBIERAM WIELKĄ KASKĘ ZA KTÓRA WYJEŻDŻAM W JAKĄŚ EGZOTYCZNĄ PODRÓŻ A wy dalej dziadujcie i się łudźcie Hehehehe żal mi was

Gość fdghrhrgher
Tym razem to znowu ja + ban x2 A CO BOLI CIE ŻE NAPISAŁ PRAWDĘ?

Gość Darek...
podobno za słaba gre naszego zespołu z Grecją Kaczyński z Macierewiczem obarczyli DonaldaTuska i całą PO

Gość fdghrhrgher
TO OZBACZYMY CO POWIESZ 12 czerwca po meczu ;) PEWNIE CIE TU NAGLE ZABRAKNIE hehe

Gość mieczysław . kowadło
Aj wy naiwniacy !! hehe :D MŚ 2002 - ODPADAMY W GRUPIE MŚ 2006 - ODPADAMY W GRUPIE ME 2008 - ODPADAMY W GRUPIE ME 2012 - BĘDZIE TO SAMO !!!! A WY SIĘ ŁUDZICIE DALEJ :) PS: MŚ 2014 - NAS TAM NIE BĘDZIE NAWET ;)

Gość POLKA LAT 28
i niech wypierdala:O bo co by nie było jedyne co potrafi to czarnowidzić, żenada :O chyba, że TROLL :O:O:O pewnie szybciej, bo inaczej jak tu nie wyrazi swojej opinii :O

Gość Bert Power.
w Rankingu FIFA zajmujemy 66 miejsce :D

Gość SL44
Tym razem to znowu ja + ban x2 TO NIE CZARNOWIDZTWO TYLKO TO JEST NIESTETY PEWNE. TO TAK JAK WYBORCY PELO UWIERZYLI W CUDA TUSKA I WIERZĄ CIĄGLE W NIE DALEJ. NIESTETY JAK WSZYSTKO "LEŻY" TO SAM OPTYMIZM NIE POMOŻE ....

00:35 [zgłoś do usunięcia] SL44 Tym razem to znowu ja + ban x2 TO NIE CZARNOWIDZTWO TYLKO TO JEST NIESTETY PEWNE. kurwa nastepny co dzwonil do wrozki leokidii czy innej z tajemnic losu na polsacie i wie co będzie:D:D:D typ kurwa wie że to pewne:D:D:D:D: skąd się tacy biorą?:D:D:D::D:D::D:D:D: czarnowidztwo i trzymanie kciuków żeby było źle:D:D:D::O wypierdalać malkontenci...

Gość MILIONER OD WTORKU :)
JA CAŁY SWÓJ MAJĄTEK JUŻ POSTAWIŁEM NA ROSJĘ I WE WTOREK BĘDĘ MILIONEREM ! A WAS MOGĘ NAIWNIAKÓW WIERZĄCYCH W SUKCES PSEUDOKOPACZY CO NAJWYŻEJ DO PODCIERANIA MOJEJ DOOPY ZATRUDNIĆ

:classic_cool:

Gdybyście ich dali rok temu na treningi do mnie to by była szansa:P.Gdyby codziennie biegali maraton to przynajmniej by coś było:classic_cool:.Dodatkowo za każdą przegraną powrót w rowerze udającym autobus by był-zawodnicy by pedałowali i pomykali po 1000 km jakby tyle było od nich:D.

TYLKO MÓJ MAJĄTEK PRZEKRACZA WIELOKROTNIE JEDNORAZOWA PENSJE ALE WY BIEDAKI ZYJACE OD 1 DO 1 NIE WIECIE CO TO ZNACZY MIEC MAJATEK :)

a co tu wyjaśniać? Czego nie rozumiesz?

ja już postawiłem ten majątek przed meczem otwarcia bo wtedy kurs na ruskich był wyższy niż obecnie.

Gość WW89*****
Tym razem daj spokój Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

będę moje kupsko nacierał meslem na glanc aby się świeciło w słońcu :)

Tym razem to znowu ja + ban x2 SPRZEDAŁEM JUŻ DAWNO PO ZA TYM WYJALEM CALA KASE Z LOKATY I POSTAWILEM KUPONY W STS TOTOMIX I CZESC U BUKÓW INTERNETOWYCH TAKZE OD WTORKU JESTEM MILIONEREM :) I JAKI REMIS? WIERZYSZ W CUDA? hehehe , no tak wielu wierzy w końcu CUDAK wygrał wybory w tym kraju.

Gość juz bardziej podoba mi sie
skoro sami geniusze tu siedzą, to zgłoście sie do PZPNu- czesć jako kandydaci na selekcjonerów, inni jako trenerzy, następni w roli strategów, a cała reszta geniuszy jako nowa kadra reprezentacji potem będziemy Was oceniać... a właściwie to tylko gratulacje składać, bo pewno z takimi MISTRZMI jak Wy, wszystkie zwycięstwa nasze z palcem w tyłku, no nie?!

Gość tylko ze
PZPN nie dopusci nikogo z takiego byle jakiego zgloszenia ;) nei wiesz ze to mafia?

Gość WW89*****
buhahahaha lesne dziadki z PZPNu beda działac do konca zycia oni sa zabetonowani to tych stołków

Tym razem to znowu ja + ban x2 PRZECIEZ CI PSEUDOKOPACZE PRZEGRAJA CHCBY SEDZIA SIE NIE WIADOMO JAK STARAL IM TO UNIEMOZLIWIC ;)