Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLKA LAT 28

Żal mi niektórych Polaków, po prostu żal...

Polecane posty

Gość POLKA LAT 28

Mamy słabą drużynę piłkarską, to trzeba przyznać, ale nikt inny nie powinien jej tak dopingować jak my!!! Oczywiście na ulicach widziałam same biało czerwone twarze, co mnie niezmiernie cieszy, flagi w oknach i na samochodach!!! Cudowne uczucie!!! Ale ci piszący na kafe, cieszący się w komentarzach z gola naszych rywali, to coś kompromitującego :O Ja nawet nie mogłam dzisiejszege meczu obejrzec, ale jak wyszłam po pracy na ulicę, to było coś:) i żeby czarni, chińczycy i inni chodzili w naszych barwach, a tutaj piszą, że to wstyd kibicować Polsce?!:O wstyd to mieć obywateli, co się wstydzą własnego kraju, życzą mu jak najgorzej, wypisują przykre bzdury i traktują Polskę jako zło konieczne! to jest dopiero żałość! Choćbyśmy byli najsłabszą drużyną świata naszym zasranym obowiązkiem jest wspierać naszych i koniec kropka! Brawa dla biało-czerwonej Warszawy! Dawno czegoś takiego nie widziałam W JEDNOŚCI SIŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość POLKA LAT 28
* CHOĆ BYŚMY

jaka sila? to juz ne ta sama pilka co kiedys... zal to niestety bylo patrzec jak graja.. no ale doping byl fajny, tylko troche jakby wstyd.. po prostu wstyd...

Gość POLKA LAT 28
znam cie z tego forum, dlatego zapytam, co nty pamietasz z pilki z tamtych lat? :O który jesteś rocznik, bo wydaje mi sie ze jak oni zdobywli bramki to ty bylas gówniarą, więc nic nie wiesz o pilce sprzed lat :O

Gość POLKA LAT 28
i jeszcze jedna rzecz "zal to bylo patrzec jak oni graja" no ja slyszalam opinie, ze nie grali zle- owszem stres, wiadomo, robi swoje, ale nie bylo najgorzej ty widze tez taka patriotka jak ...:O:O:O

moze i nie pamietam ale to chyba jeszcze gorzej jak nie pamietam? hostoria polskiego futbolu to i HISTORIA (cos co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr) a patriotyzm nie ma nic wspolnego z tym jak koslawa gra nasza reprezentacja od kiedy pamietam.

Gość manio ciekawski=)
Sport mnie nie obchodzi. Piłka mnie nudzi, ale oczywiście zawsze życzę NASZYM jak najlepiej. I bardzo mi się podoba ten doping na ulicach, flagi i tak dalej. Możliwości naszej piłki, obecnie i od wielu lat, są niewielkie. Nie ma się co oszukiwać, więc podchodzę do tego wszystkiego z dystansem. Bardziej liczę na szanowne kibolstwo, że wpierdolą, Rosjanom :D Ludzie są bardzo żądni sukcesu sportowego i w ogóle sukcesy Polski. To jest trochę leczenie kompleksów, ale też naturalne oczekiwanie. Niestety wielki potencjał Polaków, jest marnowany. Przyczyny? Nie chce mi się gadać o polityce

Gość POLKA LAT 28
"moze i nie pamietam ale to chyba jeszcze gorzej jak nie pamietam? hostoria polskiego futbolu to i HISTORIA (cos co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr) a patriotyzm nie ma nic wspolnego z tym jak koslawa gra nasza reprezentacja od kiedy pamietam." tak właśnie myśli Polska "co bede wspierał Stocha, jak Małysza- światowej sławy skoczka narciarskiego, już nie ma" no bo po co? I tak się nie uda, prawda? Kurwa, jesteś Polka czy nie? Bo ja wiem, jak gramy, ale nikomu tak nie kibicuje i w nikogo tak nie wierze, jak w nich!!! Ty chyba nawet żyjesz na obczyźnie więc tym bardziej powinnaś to odczuwać, wygrana to nagroda, ale jedność narodu to niezastąpiona satysfakcja!

niestety ale na obczyźnie to odczuwam wstyd za Polaków jak słyszę te rasistowskie okrzyki w każdych wiadomościach o grze juz nie wspomnę:(

Gość POLKA LAT 28
Elvisova> oj jak na przykro, że ci taki wstyd przynosimy :( no, ale na szczęscie jesteś żoną Elvisa