Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhttyrtr

YEEEEEEEESSSSSS CEL OSIĄGNIĘTY!!! SCHUDŁAM :D

Polecane posty

Gość yhttyrtr

mierzę się dzisiaj w pasie a tu 60 !!! yes yes yes!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zainteresowany 001
a jak to zrobiłaś?

Gość yhttyrtr
odstawiłam słodycze!!!!!! chipsy, ciasteczka niby się tylko skubnie, ale 3 cukierki, 5 ciastek to już 600kcal! do tego nie słodzę herbaty, piję dużo herbaty zielonej i nie obżeram się między posiłkami poza tym jem co chcę juhu juhu juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość yhttyrtr
jak widzę ciastka to wyobrażam sobie numer 60 na metrze od razu przechodzi mi ochota :)

Gość SłodkaZazdrośnica
DAJ FOTO:):):)):):)

Gość zainteresowany 001
a ja chciałbym zmniejszyć obwód w pasie o jakieś 15 cm!!!

Gość SłodkaZazdrośnica
Ja mam w pasie 63, biodra 90, piersi 85. I chyba nie chciałabym inaczej :D

Gość yhttyrtr
a po kiego foto mam 60 w pasie i jest git nie muszę nikomu udowadniać :D chce tylko zmotywować grubasków da się!!!!!!!!!

Gość zainteresowany 001
myślisz, że w moim przypadku to możliwe?

Gość SłodkaZazdrośnica
A wcześniej miała 67- mimo wagi takiej samej :P Ale ćwiczyłam na yt 8min abs- umięśniłam brzuszek, wyrzeźbiłam- tam są ćwiczenia na skośne mięśnie, dzięki temu w pasie mi zeszło... Poleeeeecam :)

Gość SłodkaZazdrośnica
Nie chcę udowodnienia moja Droga Autorko. Ciesze się Twoim szczęściem :)

Gość yhttyrtr
w pupie mam 88 w cycach w sumie nie mierzyłam, noszę rozmiar 70b jestem happy płaski brzusio, zgrabny tyłek, nogi wskakuję w mini i dumnie idę ulicą, 30 stopni ciepła a ja wreszcie nie muszę się kisić w dżinsach :D

Gość yhttyrtr
zainteresowana- zależy, jak się teraz żywisz jeśli wcinasz dużo cukru -tak jak ja wcześniej to na pewno pod odstawieniu słodyczy, niezdrowych przekąsek schudniesz do tego rób np. brzuszki i na pewno się uda a i polecam dużo seksu, ale takiego aktywnego (żadne leżenie jak kłoda) :D

Gość groszek zielony
Do autorki- długo się ograniczałaś w tym odstawieniu słodkości? Ile w sumie schudłaś?

Gość zainteresowany 001
ja dzisiaj jeździłem na rowerze stacjonarnym, ale raczej nie wiele spaliłem

Gość yhttyrtr
ja miałam wcześniej 67 brzuch jakby początek ciąży nabity od niezdrowego żarcia a teraz jak mam smaka na conieco słodkiego, to sobie dam oj łyżeczkę miodu do herbaty piję dużo zielonej herbaty dobrze się po niej czuję a na śniadanie zamiast frankfuterków czy jajek - miseczka mleka 0,5% i płatki cynamonowe - jedna garść

Gość SłodkaZazdrośnica
Zgadzam się z Tobą :D :) !! Co do seksu- myślę, ze to też coś dało u mnie :) Intensywna jazda na nim i kilkadziesiąt kalorii mniej ;)

Gość zainteresowany 001
yhttyrtr - pewnie nie miałaś za wiele tłuszczyku?

Gość yhttyrtr
no właśnie nie długo, aż sama byłam zdziwiona patrząc na metr!!!!! 60cm, myślałam, że mi gały z orbit wyskoczą niby widziałam po ubraniach, ale że aż tyle ograniczyłam słodycze przez 2-3 tyg naprawdę! nie wiem jakim cudem tak szybko może to dlatego, że czasem z nud a to pobiegam w kółko po domu przez 10 minut, a to 40 brzuszków zrobię, ale bardzo rzadko :D myślę, że jak się nie je śmieci to po prostu brzuch płaski, bo nie jest nadęty

Gość yhttyrtr
troche miałam na udach, a są smuklejsze ale ja zjadałam masę słodyczy, serio np. paka ciastek 5 kaw z śmietanką i cukrem itd a co do wagi, to ważę teraz 53 kg przy 169cm wcześniej 55 kilo, więc aż tak dużo z wagi nie zleciało ważne, że w wymiarach mniej!

Gość yhttyrtr
po prostu czytałam w jednej z gazet, że organizm najpierw spala cukry, później inne substancje, na końcu tłuszcz i jeśli je się wiele cukru, to nie zdąży organizm spalić tłuszczu no to ograniczyłam cukier i proszę efekt jak tala :D

Gość zainteresowany 001
szkoda że nie ma fotki... słyszałem, że dla spalenia 1kg tłuszczu trzeba zrobić 500 000 brzuszków!

Gość SłodkaZazdrośnica
Autorko super:)) Ja jem słodycze, ale to mi się nie odklada- cwiczę od zawsze, ogólnie zdrowo się odżywiam. Ale słodyczy nie odpuszczę nigdy :D

Gość yhttyrtr
ok, spadam spać wtulę się w męża, ale jeszcze luknę do lustra przed snem na moją nową talię wiem, że to zabawne ale ja mam taką radochę z tego powodu :) pa i powodzenia walczcie z cm, warto!

Gość yhttyrtr
no ale ponoć chodzi też o to że sklepowe słodycze to śmieci, chemia, toksyny i jak dużo toksyn, to metabolizm nawala i wolniej spala no ale, ja kocham mój nowy brzuch wygląda jakbym ćwiczyła heheehehehe lecę już spać, bo padam na pysk pozdr!

Gość zainteresowany 001
tylko pozazdrościć!

Gość zainteresowany 001
tak tylko piszę... ale chyba masz super brzuszek?

Gość tttttttttttttttttuuuu7
a ja w ogle nie jem slodyczy, nie slodze w ogole nic bo nie lubie, do tego od 2 miesiecy ciwcze codziennie (na zmiane 2 dni kardio 2 dn absy albo pilates) nie zre duzo na noc, poiek min.3h przed snem i nadal wze 74 przy 170cm :(