Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola-biola

Potrzebuję pieniędzy na jedzenie... nie chcę wyłudzać

Polecane posty

Gość ola-biola

Witam Państwa, jestem studentką i to bardzo biedną... nie mam już w tym miesiącu nic do jedzenia (poza kostką rosołową, dwoma jajkami i słoikiem dżemu). Ogólnie to jest tak, że utrzymuję sie za 200 zotych miesięcznie, lecz miałamw tym miesiącu pewne niespodziewane wydatki i już nie pozostało mi nic, a kolejne pieniądze będę mieć dopiero 15 czerwca... Może mógłby mnie ktos jakoś wspomóc? Będę się cieszyć z 10 złotych (bo tyle moge wypłacić w bankomacie i pójść do biedronki na zakupy). Nie chcę od Państwa wyłudzić pieniędzy... wzamian za to mogę na przykład rozwiązać jakieś zadanka matematyczno-przyrodnicze przez Internet lub napisać rozprawkę/wypracowanie dziecku do szkoły. A może poszukują Państwo w Internecie jakichś informacji i nie możecie znaleźć - oferuję swoją pomoc... Proszę o kontakt: ollaolla@vp.pl

Gość fajniemam??
haha jakbym wczesniej to widziala to bym ci podrzucila mój kubek po starbuksie żebys wylizala, i pałeczki po sushi jedną to possania druga w tyłek

Gość akarara
a co studiujesz?

Gość fajniemam??
dodatkowo jakbyś wyjela tą druga z tylka to bys miala deser czekoladowy :)

Gość akarara
nie wyzywaj ludzi indorze. kierunków związanych z biologią jest sporo, a rozprawka to mi się bardziej z filologią polską kojarzy.

Gość ola-biola
studiuję biotechnologię, ale zawsze byłam dobra w pisaniu więc myślę, że w taki sposób też mogłabym sie odwdzięczyć komuś za pomoc. co do pałeczek sushi i kubka... to nie jest śmieszne... ja naprawdę nie mam co jeść.

Gość akarara
otwórz mejla

Gość akarara
idor, pomódl się, pomedytuj albo zastanów się nad sobą

Gość hjsdfghjsdfghj
to idz do pracy zamiast studiowac -najglupsi ida na studia- logicznie nie moglas obliczyc ze c nie starczy? po huja tu piszesz

Gość akarara
hjsdfghjsdfghj - a tobie się nigdy oczywiście nie zdarzyło...

Gość hjsdfghjsdfghj
akara naiwniak jak cholera z ciebie czy myslisz ze ta studentka tu pierwszy raz pisze?

Gość akarara
a co to ma do rzeczy? jeśli mogę to pomagam. jeśli ktoś mnie oszuka - trudno, ale na pewno nie wszyscy :-)

Gość ola-biola
Dziękuję bardzo serdecznie! Pierwszy raz i mam nadzieję, że ostatni, bo przykro jest mi bardzo prosić o pomoc innych ludzi. Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam

Gość przecwiko wszytskim
jesteś jeszcze ? :) biotechnologia jest trudnym kierunkiem ? właściwie czym się tam zajmujecie ? co robicie na laboratoriach ? bardzo mnie interesuje ten kierunek więc jak by ci się chciało to może napisz coś o nim co ? :) sama nie mam kasy ale wydajesz się być sympatyczna i z chęcią bym ci coś wysłała ale nie mam jak :)

Gość ola-biola
Biotechnologia jest niestety bardzo trudna. To jest miks kierunków takich jak biologia, chemia, weterynaria, farmacja i analityka medyczna. Nauki jest bardzo dużo, robimy przeróżne badania- od zwierząt przez rośliny i grzyby. Polecam dla wszystkich ludzi lubiacych nauki ścisle.

Gość przecwiko wszytskim
ale pewnie jest też pewnie ciekawym kierunkiem ? :) gdzie po tym możesz pracować np, ?

Gość ola-biola
oj ciekawym i to bardzo :) naprawdę interesujące rzeczy robimy na zajęciach, a sama świadomość, że do czegoś ludziom potem się to przyda (na przykald w lekach) jest bardzo fajna :D potem można pracować w laboratoriach analitycznych, firmach farmaceutycnych także w szpitalach

Gość ola-biola
Co do pracy stalej moge zawsze napisac na kafeterii ze mi brakuje i mi dacie! jeszcze raz bardzo dziekuje!

Gość ola-biola
podszywa sie ^^ ja juz sie nie wypowiadam więcej na forum. Dziękuje pieknie pewnej Pani i żegnam

Gość przecwiko wszytskim
dzięki za informacje, zawsze mnie ciekawiło co to jest ta cała biotechnologia :) powodzenia w życiu ci życzę! :):)

Gość ola-biola
Bo tak naprawde przyszlam tylko po jedno - by wyludzic pieniadze pod tematem ze nie chce wyludzac bo sporo to pan z miekkimi umyslami i wierza w slowa a nie czyny