Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecwiko wszytskim

czy CarrieBradshaw pojawiła się na kafe od czasu demaskacji ? :D

Polecane posty

no to ja na zdjęciu, ale zapewniam że nie jest przedwojenne, wykonane w 1987 roku, wówczas jeszcze mieliśmy czarno-biały aparat i nim się fotografowało, dopiero później mama kupiła aparat który robił kolorowe zdjęcia

Gość wielki fan Carrie
Kingusia, co Ci wyszło w tym teście? Bo mi faszyzm :classic_cool:

mi komunizm/stalinizm :) jestem tak dumna z mojej wierności dla wiecznych idei które zawsze będą żywe w moim sercu

Gość przecwiko wszytskim
a mogę prosić o linka do tego testu ? :P

Gość ghghghhgghgh
ten test jest chyba jakiś zryty bo wyszedł mi komunizm (stalinizm) :D a przy tym zdaniu padłam : Pedofile nie powinni być karani, gdyż jest to ich naturalne ukierunkowanie popędu płciowego. Trzeba ich po prostu zrozumieć. hahaha :D

Gość F Ala
hehhe też sobie zrobiłam ten test i też mnie to zdanie powaliło :D

Gość ghghghhgghgh
zrobiłam ten test drugi raz tylko zaznaczając odpowiedzi zupełnie inaczej i zaznaczyłam dla jaj to o pedofilu i mi wyszedł konserwatyzm :D no to na pewno ten test jest nie do końca prawdopodobny

zrobiłam sobie test i wyszedl mi Liberalizm tak : Liberalizm to ideologia, odwołująca się do indywidualizmu. Głosi ona wolność jako wartość najwyższą, stawia prawa jednostki powyżej praw wspólnoty. Poglądy liberalne są często uważane za najbardziej tolerancyjne wobec poglądów i czynów innych ludzi. Współcześni europejscy liberałowie opowiadają się przede wszystkim za rozszerzeniem swobód obywatelskich oraz zmniejszeniem (lecz nie likwidacją) ingerencji państwa w rynek. Partie posiadające frakcje liberalne:Unia Polityki Realnej, Partia Demokratyczna, Platforma Obywatelska hehehe :)

Gość psycholog kafeteryjny
Mnie też wyszedł liberalizm. Wolność gospodarcza: 34 więcej od 60.1% uczestników testu Tradycjonalizm:-1 więcej od 34.3% uczestników testu Wolności obywatelskie:39 więcej od 76.3% uczestników testu Ale nie głosowałam nigdy na PO, ostatnio głosowałam na Polską Partię Pracy, ale na UPR też chyba kiedyś głosowałam.