Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOT FOUND

Chrzciny....pomocy

Polecane posty

Gość NOT FOUND

Witajcie.Za tydzien ide na chrzciny.Nie wiem ile dac pieniedzy do koperty i kwiaty tez kupic

Gość ddobra radaa
jak idziesz jako chrzestna to 400-500 wypada dać. Jeżeli jako zwykły gość to myślę że w granicach 200 będzie o.k.

Gość NOT FOUND
To jaki prezent....przycisk znaku zapyt.mi nie dziala ;/ Ide jako zwykly gosc i tez mysle,ze 200 zl.bedzie OK

Gość ddobra radaa
Nie wymyślaj prezentu. po prostu daj kase. rodzice sami lepiej wiedzą co dziecku kupić!

moje dziecko dostało krzesło do karmienia super pomysł bo ja nawet nie myślałam o krześle dziecko małe było jeszcze mi się podobał prezent

Gość jngld
ta jasne! już widzę jak rodzice kupują dziecku. daj grubą bajkę na którą rodzicom zazwyczaj szkoda kasy bo są bardzo drogie do tego jakiś album od pierwszych miesięcy życia do przedszkola, albo 6 lat, będzie miało dziecko przynajmniej pamiątkę.

Gość NOT FOUND
jngld - dobry pomysl ale bedzie troche gosci i boje sie,ze prezenty powtorza sie :/

Gość ddobra radaa
Nie no czemu od razu zakładacie że rodzice wezmą dziecku pieniądze! chyba ze to patologiczna rodzina.

Gość NOT FOUND
Dobra radaa- no cos Ty...tam nie ma zadnej patologii......pewnie dziecku kupia cos co sie jemu przyda jak nie dzis to za jakis czas,jak podrosnie....ja dam kase i poszukam jakiegos albumu na zdjecia :)

Gość ddobra radaa
popieram!

Gość jngld
nie tylko patologia nie kupuje dziecku nic z kasy za chrzest. mój brat jest bardzo bardzo kasiasty, a jak dziexcko dostało kasę to kupili sobie nowy telewizor plazmowy za tą kasę :/ dziecko powinno mieć jakąś pamiątkę. a do pamiątki można dorzucić coś przydatnego. np. pampersy

Gość NOT FOUND
Witam ;D Ja dam pieniadze i jakas pamietke kupie;D Jutro ide na poszukiwania.....aha kwiaty tez sie daje [znak zapytania]