Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość The Rock

Panika?

Polecane posty

Gość The Rock

Witam! Piszę w związku z moją być może nieuzasadnioną paniką, która nie daje mi spokoju. 1 maja 2012 współżyłam bez zabezpieczenia (tak wiem za chwilę zostanę zjechana za głupotę, ale wcale nie o to mi chodzi by otrzymać morały). On na pewno nie skończył we mnie, a potem po 11 dniach czyli 12 maja dostałam okresu, był w terminie, w którym powinnam go dostać i taki jak zawsze (obfity, bolesny, trwał 6-7 dni). Cykle mam 26 - dniowe. Następnie nic się nie działo. Żadnych "dziwnych" zmian nie zaobserwowałam. Kolejny okres powinien nadejść 7 czerwca jednak dziś jest 9 a jego nie ma. Piersi bolą przy dotyku tak jak zawsze, miewam też od 7 czerwca bóle jak przy okresie (momentami mam wrażenie, że go dostałam ale jednak tak się nie dzieje). Stąd moje pytanie czy to tylko moja wyobraźnia i panika, że mogę być w ciąży? Czy to jest bardzo prawdopodobne? Dodam jeszcze, że mniej więcej na 2 tygodnie przed okresem codziennie ćwiczyłam dość intensywnie (choć już nie raz brałam się za ćwiczenia a okres przychodził w porę), chciałam popracować nad ciałem przed wakacyjnym wyjazdem a poza tym brałam skrzyp i pokrzywę w tabletkach oraz piłam napary z pokrzywy. Póki co odstawiłam to i ćwiczenia myśląc, że być może ten nadmierny wysiłek i zmiany w diecie mogą być przyczyną spóźniającego się okresu. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować