Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowia26

Poszlam z nim do lozka i co sie okazalo?co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość nowia26

ze on nie ma gumek i glupa udawal ja powiedzialam ,ze bez gumek tego nie robie a on na to; ze jestem jego dziewczyna nie dziw... i mozemy robic to bez :/ Ze mam mu zaufac on wyjdzie przed ze on nie ma chorob i pytal czy ja mam jakies choroba .Chcialam mu to jakos wytlumaczyc dokladnie ale nie rozmawiamy po polsku. Wkurzylam sie poszedl do apteki po gumki ,ale mi juz ochota przeszla a tym bardziej jak zakladal gumke i mu akurat wtedy skurczyl sie . Biore tabletki anty ale akurat wtedy nie moglam tego robic bez gumki bo nie wzielam 6 tabletki . Wyszstko bylo pieknie spodobal mi sie pod wzgledem charakteru ,ale gdy powiedzial ,ze niema gumek pomyslalam sobie ,ze jest nie odpowiedzialny troche mnie teraz od niego odtraca Nawet jak biore tabletki to i tak sie boje przelamac i robic to bez ;( i teraz tylko mi wypisuje,ze go nie chce

Gość aefetgsrgsr
wiesz, ze skoro pominelas jedna tabletke to musis sie zabezpieczac mechanicznie przez okreslony czas? zreszta w ogole jak mozna pominac tabletke jezus:/ chyba nie jestes jeszcze jego dziewczyna skoro nie mozecie o tym normalnie porozmawiac?

Gość nowia26
Pominelam bo nie mialam czasu isc po recepte do lekarza

Gość nowia26
on nie wie nawet ze biore nawet nie zapytal chcial to robic bez gumki

Gość Gangbang Miszczu
Olej pierdolonego egoistę albo szoruj anusa :P

Gość nowia26
wszystko bylo ladnie pieknie do tego wlasnie momentu