Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja wlasnie ja niestety

zwiazek ze starszym facetem, zalety

Polecane posty

naewno to, ze nie jest szczeniakiem i juz nie wierzy w idealny zwiazek i idealna kobiete ;) choc czasem chyba mu sie marzy zupelnie podporzadkowana pani dziewczyny, jakie sa wasze doswiadczenia

moje i dobre i złe. ale nie chodziło o jego wiek (był 18lat starszy) tylko o jego podejscie do życia i tumiwisizm, ale ogólnie wspominam cudownie

Gość really wicked
Na pewno doświadczenie, w seksie i związkach. To nie szczeniak który brzydzi się lub nie zna kobiecego ciała. Nie rzuci bo kobieta przytyla czy ogólnie zmieniła się. Między mną a moim facetem jest 12 lat różnicy i mimo swoich wad (nalogi, nerwus jest) chcę z nim być. Ja mam też wady, jestem trudna nieśmiała osobą ale mu to nie przeszkadza. Rówieśnicy nie rozumieją mojego charakteru. Jesteśmy tazem 4 lata i zareczeni. On traktuje mnie bardzo dobrze i w ogień by wskoczył za mną. Aha i nie ma żony ani dzieci, czyli zero bagażu. A doświadczenie ma wiec to wielki plus.

moj partner tzw bagaz ma, ale i tak to znosze wszystko cierpliwie fakt zna cialo doskonale

Gość Maryśka z Belgii
JA mam znajoma.Ona 20 ,on 40,rozwodnik.Rozne pokolenia,on uwaza,ze baba do garow,ona chce pracowac i byc niezalezna.Dla mnie porazka. Moj maz ode mnie 8 lat starszy,ale nie widze roznicy.On tez uwaza,ze kobieta powinna sie spelniac.Jak zaczelismy z soba byc to mial 24.I juz mial plany w glowie na przyszlosc a nie byle co jak moi rowiesnicy wtedy.Jestesmy juz z soba wiele lat i jestesmy szczesliwi:)

Gość prieria
miałam 16 lat gdy poznałam o 12 lat starszego faceta.... pociągał mnie właśnie dlatego że był starszy dojrzalszy i.. był policjantem... było wszystko w porządku wspominag go bardzo ciepło.