Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA.

Kocham refforme [love]

Polecane posty

raczej musialby skoczyc z kamieniem przywiazanym do tejze nogi na ktora mu depnelas,bo takie pontoniki nie tona :D ps ide se z tego pelnego milosci tematu :D

to kto w końcu zakochał się w refformie i kto zakończył swój żywot przy jej boku?:P (swoją drogą nie dziwię się , że przez taką jędzę się nie chce żyć :P)

Właśnie tak nie bardzo wiadomo o czym to temat. Tobie starcza, że widzisz napis "refforma" i biegniesz, ale co robią tu inni?

zaraz tam biegnę biorąc pod uwagę godzinę założenia topu to mi się do ciebie nie spieszyło ale jesteś przyzwyczajona, że nikomu się do ciebie nie śpieszy:P:P:P

bo uprawiałam dziki seks- coś czego nigdy nie uświadczysz z tym swoim BSA :P

BSA kocha mnie miłością czystą i nigdy się nie posuniemy do takich plebejskich rozrywek jak piwo, mecz w TV i seks. Salut, nie mów mi czego mam nie mówić:P

jednym słowem postanowiłaś ZNOWU być dziewicą ?

w sumie to znam punk to wirtualny ślimak, którego dostałam kiedyś od ZSa:P

A ja myślałem, że Refforma to facet niewiele się pomyliłeś :classic_cool:

o nie punk nie jest niczemu winny i w mojej rodzinie jest od ... cholera:D.. w sumie to juz od lat:D

Wiecie, że Desperados ma 6,6%? Więcej, niż Tyskie. A ja się z brata śmiałem, że oranżadę pije :D

ja piję lecha bo jest słabe desperados jest dość specyficzne dobre raz na jakiś czas

No tak, prezent nie wybiera przez kogo ma być podarowany. Oszczędzę Twojego ślimaka i poszukam sobie kochanka wśród naczelnych. Jak zwykle na kafe i jak zwykle bezskutecznie;)

Mam zgagę po desperadosie, dlatego teraz piję zimnego żywca, ale jakoś mi nie idzie. Czas umierać chyba:D

Napisałem o tym Desperadosie, bo pierwszy raz go piłem :P Wróciłem do domu ze spacerku i przed drzwiami do mojego mieszkania stał :D

pfff jak to ci nie idzie? mi dawno tak piwo nie smakowalo dziś po raz pierwszy w swoim życiu wiązałam zbrojenie pod ławy im bardziej bolą paluchy tym bardziej smakuje piwo a co do kochanków, reformo- przestań im się narzucać mailowo :P:P:P:P:P:P

Do wiązania zbrojenia można użyć narzędzi :P

narzędzia narzędziami a złośliwość drutów martwych to inna inszość reff - też ! chyba, że masz zdjęcie zdrowych pośladków opalonego młokosa może to zaspokoi yyy najbardziej szczere (:P) oczekiwania

to ,ze ja pijak to wiadomo ,pijak i zlodziej :P i nie mowilem ,ze mi nie idzie ,idzie idzie caly szereg bialych myszek :D