Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgkteglk

Jak mam zrobić taka fryzure?

Polecane posty

Gość sgkteglk

Czy znajde gdzies filmik instruktazowy albo jakas fryzjerka mi napisze?:) tylko tak,zebym w miare zrozumiala, bo na ogol sie nie czesze jakos tylko rozpuszczam,a ze dzisiaj scielam grzywke to pomyslalam o tej fryzurze.Kiedys juz ta dziewczyna tu byla,zapisalam zdjecie bo wlasnie fryzura mi sie spodobala,prosze o pomoc., http://www.voila.pl/427/oqsyn/index.php?get=1&f=1

Gość sgkteglk
a dlaczego nie?

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeee
nie rozumiem tego pytania. Ale o co ci chodzi? Chcesz sie tak uczesac i nie wiesz jak to zrobic? to odpowiem. wez grzebien i sie tak uczesz. inaczej nie da sie odpowiedziec na to pytanie.

Gość sgkteglk
Tak, chce sie tak uczesac, i chcialam bardziej szczegolowej wskazowki np czy trzeba dzielic te wlosy jakos na pasma czy cos? Sama pewnie bym wyciagnela tą grzywkę i natapirowała ale znajac zycie wyjdzie komiczny efekt :o

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeee
ale tu nie dostaniesz wskazowek. idz do fryzjera najlepiej. jak nie umiesz sie czesac to idz do niego po porade. bo nikt ci tego nie opisze,. Jak ma to opisac? ''wez 2 wlosy podziel na 3 i na lewa strone na czolo , a potem nastepne 4 podziel na 8...'' nie spodziewaj sie odpowiedzi na glupie pytania.