Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamalgosia003

Moja córka

Polecane posty

Gość mamamalgosia003

uprawiała seks z swoim chłopakiem :( ONA MA 15LAT! a on 20. Nie moglam wejsc do tego pokoju poprostu nie mogłam. Wiedziałam ze oni są razem córka zawsze mowiła ze on jej sie podoba i widzialam jak chlopak patrzy na nią. CHłopak pracuje w sklepie tam sie poznali. Kiedy zobaczyłam jak oni to robią zamurowało mnie;( Madzia(córka) deliktanie pojękiwała a ten chlopak mowil jej ze ja kocha dla mnie to bylo straszne :( Co ja mam teraz zrobić? Dodam ze rozmawiałam z nią na temat seksu. Madzia zawsze była porządną dziewczyną a ten seks.....nie wiem czy mam z nią o tym porozmawiąc ze ich widziałam. Wiem ze juz dodawałam ten temat ale go usunelo.

Gość mamamalgosia003
Co ja mam zrobić :(

15 lat czy dziewczyny nie mogą współżyć dopiero od wieku 16 lat?. jeśli koleś ma 20 to to jest pedofil.Jesteś nieodpowiedzialną matką, możesz mieć pretensje tylko do siebie, która matka by na to pozwoliła! 15 lat kobieto o czym ty myślisz!!. Byłbym twoim mężem i jak bym sie dowiedział to bym kolesiowi nogi z dupy powyrywał.!!!!!. A z tobą poważnie porozmawiał.

Gość mamamalgosia003
Mam jej powiedzieć o tym że ich widziałam?

Gość mamamalgosia003
A co ja zrobiłam?? Ona była/jest dobrze wychowana! Nigdy nie uganiala sie za chlopcami nigdy nie chodzila na imprezy nie chodzila na wagary! wzorowa uczennica.

Gość //////////////
Widocznie zle ja wychowałaś jak 15 latka może uprawiać sex

Gość mamamalgosia003
A od 15lat do 16 to taka wielka różnica??

Gość mamamalgosia003
Nie chciałam jej przerywać tej przyjemności... Widziałam ze bylo im dobrze.

Nie jest ci głupio teraz widziałaś jak twoja córka współżyła z 20 latkiem.No dobrze powiesz jej ze widziałaś i co dalej pozwolisz aby dalej to znim robiła, czy zakażesz kontaktu z nim.. tu chodzi o twoją córkę. i co zrobisz jak przyjdzie do domu z brzuchem?. myślałaś o tym o konsekwencjach jakie mogą być?. sporo pytań mam wiem ale dobrze było by ci pomóc.

Gość mamamalgosia003
Wyżej podszyw. Mogę tylko tyle powiedziec ze rozmawiałam z nią na temat zabazpieczenia.

Gość mamamalgosia003
W szkole również o tym rozmawiali. Nie chce go usprawiedliwiać ale on też wydaje się rozsądny ;/ Wiem uprawiali seks ale skoro tego pragneli? wiem głupio gadam ale juz sama chce to wytlumaczyc

Kobieto kurde. 15 a 16 spora różnica do klubów wpuszczają od 16. mniejsza o to.Czym sie kierowałaś chcesz mi9eć wnuka?. idziesz w dobrym kierunku.

Za rączke z córeczka po tabletki i to juz, zanim się ciąży doroi. No niestety teraz 3/4 nastolatek współżyje. I co zakaz spotykania sie to z domu ucieknie...

Gość //////////////
Jak rozmawiałaś to nie rób z siebie idiotki, że nic nie wiedziałaś wzorowa uczennica nie chodzi na wagary a pipeprzy się z 20 latkiem

Gość mamamalgosia003
Mam 3wnukow. Podejrzewam ze to byl pierwszy raz córki. Rano widziałam jak była krew na prześcieradle. Nie wiem co mam robic! Czuje sie bezradna.

Gość mamamalgosia003
PRZSTAN! kazdy popelnia błędy.

Zrób z tym porządek ona ma 15 lat!. niech urwie kontakt z tym 20-latkiem. i tak jak ktoś napisał po tabletki to apteki albo test.I porozmawiaj z mężem jeśli go masz może on zadziała w tym kierunku.

Gość mamamalgosia003
Córka wyszła do swojego chłopaka jakąś godzinę temu :( Powiedziała ze wroci ok 21. Mówiłam jej zeby zostala to powiedziała ze je weekend i moze isc.

Gość mamamalgosia003
Mąz zmarł rok temu.

Gość //////////////
A te wnuki też od córek 15 letnich

Radziocoller -> głupi/a jestes jak noga od stołu. jak dziewczyne rozpiera i chce dac to da przez przyslowiową dziurkę od klucza. Autorka powinna się cieszyc, ze córka na tyle jej ufa aby to robic we własnym domu a nie jebie sie po krzakach

Gość hklkl
Mamo Malgosi - ja tez mialam 15 lat jak zaczelam byc ze swoim. on mial wtedy 19 i bardzo naciskal na seks. zreszta ja tez mialam ochote. i wiesz co? zrobilismy to dopiero kiedy skonczylam 19 lat. dlaczego? bo stwierdzilam ze mam jeszcze czas, ze jestem dzieckiem i ze nie chce zajsc w ciaze. poza tym chcialam miec pewnosc ze jemu zalezy na mnie a nie na lozku. to ze Twoja corka to zrobila swiadczy o tym ze jest b. niedojrzala. i nie zdziw sie jak za rok, dwa zostaniesz babcia. tyle powiem. zajmij sie nia troche uwazniej...

Gość mamamalgosia003
Córka jest najmłodsza ma starsze rodzenstwo siostra 31lat brat 32.

ciężka sytuacja. Na za dużo jej pozwalasz, spierdoliłaś jej życie chyba ze wychowasz dziecko tego się teraz spodziewaj.I kobieto myśl na przód myśl co by było gdyby...

Gość mamamalgosia003
:((

Gość mamamalgosia003
Boje się ze oni teraz tez to robią. Córka nie odbiera telefonów kurwa mac.

Gość mamamalgosia003
Odpowiedź była wyżej na to pytanie.

Powinnaś z nią na ten temat porozmawiać. 15 latka z 20 latkiem to dla mnie jakis kosmos. Według mnie w tym wieku nie jest sie gotowym na seks ale młodziez go robi najczesciej ze wzgledu na ciekawość lub naciska partnera