Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamalgosia003

Moja córka

Polecane posty

Tego się spodziewaj na jednym razie się nie kończy ..Wiesz gdzie mieszka idź weź córke do domu i tyle ma siedzieć aż zmądrzeje i porozmawiaj z nią o tym... ze do puki jest na twoim utrzymaniu ma sie dostosować do twoich zasad, masz znać każdego chłopaka na wylot czy ma zamiar znią to robić masz wiedzieć wszytko pytaj córkę

Gość mamamalgosia003
Wiem o tym. Kamil (chłopak) miał z tego dużo przyjemności napewno a córka obawiam sie ze nie.

Znam dziewczyna, która była wychowywana według wszelakich prawideł i tak jak piszesz "porządnie" i co z tego? Przyszedł moment kiedy natura zwyciężyła i puściła się z pierwszym, który jej siue spodobał i wszystkie nauki mamusi poszly sie pierdolic. A że 20 latek to nawet lepiej bo w razie awarii przynajmniej do roboty pójdzie i na dziecko zarobi. Czy lepiej gdyby poszła z kolegą z klasy, który ma najpierw lekcje do odrobienbia, potem gre na konsoli a na końcu przypomnieć sobie że dziecko zrobił? :classic_cool:

Pomyślcie troche, ona i tak juz to zrobiła i tak. i tego nic nie zmieni. I jeśli sama nie pomyślała ze to za szybko, to nakazy, zakazy itp nic nie dadzą, albo będzie wielki bunt ucieczki itp. Nastolatką byłam i to nie tak bardzo dawno temu. Dziewictwo też straciłam szybko. i Jedyne czym mnie matka przed ciąża uratowała to tabletki kupowane miesiąc w miesiąc. Więc do ginekologa marsz. Teraz krzyki itp nic nie dadzą juz

Gość mamamalgosia003
Ja mam 50lat. Myślalam ze znam na wylot tego chlopaka.

Gość //////////////
Powiedz tylko czego ty właściwie się spodziewasz i jakiej chcesz pomocy nie płacz nad rozlanym mlekiem. Poszły konie po betonie i na tym koniec stało się ty jesteś winna temu wszystkiemu.

W poprzednim poscie mamomalgosi pisałaś ze było jej przyjemnie to sie zdecyduj kobieto tu chodzi o twoją córkę !. zrób jak pisałem !.Jesteś bardzo niezdecydowana może twój syn zrobi z tym porządek !.

proeo głupie , że aż strach :D jaja baba po 50 rozpisywałaby sie o takich rzeczach na forum ? jakiś pryszczaty młokos wypisuej takie głupoty i pewnie jeszcze sie onanizując :D spadaj smarku o jcu w ogrodzie pomóc :D

Ty też najstarsza nie byłaś jak pierwszy raz dałaś duupy ze skutkiem brzuchowym. :classic_cool:

Poza tym jak już człowiek raz zarucha to nie ma mowy o przerwaniu tematu :D A w ogóle to dwunastki sie pukaja więc uprawiająca seks pietnastolatka nie jest moim zdaniem niczym nadzyczajnym

A i od 15 roku zycia córeczka może się pieprzyć ile jej sie chce i podoba niestety.

Gość //////////////
Myślałaś, że chłopaka znasz na wylot a tu się okazało, że nie znasz własnej córki

Gość mamamalgosia003
Zawsze taka byłam lubie internet. Moja córka puszcza sie z 20latkiem chciałam sie wygadać :( To ze znam sie na komputerze to przez to ze jestem informatyczką w szkole.

Gość mamamalgosia003
To też prawda.

Gość _Malutka_
Żadne nakazy i zakazy tu nie pomogą. A tylko mogą zaszkodzić. Będzie chciała współżyć to nie uchronisz jej przed tym. Zrobi to w tajemnicy przed Tobą.Jedyne co możesz zrobić to porozmawiać o antykoncepcji, o ich związku. Miałam ten sam problem. W*łam się, płakałam, zabraniałam . Nic to nie dało.

Gość mamamalgosia003
Zobaczymy jak to się ułozy.

Gość _Malutka_
A co ma się ułożyć? Są parą, która rozpoczęła współżycie ...nic tego nie zmieni już

Gość mamamalgosia003
Wiesz może to dziwne. Ale podoba mi się określenie są parą która rozpoczęła współzycie lepsze to niz wyzywanie corki od dziwek.

Gość _Malutka_
mamamalgosia003 Nie przejmuj się tymi głupotami i nie zadręczaj myślami, że to twoja wina. Przynajmniej wiesz, że współżyje. A ile jest takich matek, które nie wiedzą, że ich córki współżyją po krzakach? Ma chłopaka , nie sypia z kim popadnie za doładowanie do telefonu.Więc jaka to dziwka?

Gość a świstaki kręcom
mama małgosi to stary cwel który właśnie pucuje swoje berło

Gość kokokoaaa
Droga Autorko! To nie jest Twoja wina, że ona współżyje, taki już jest nowoczesny swiat, choćbys ją uwiązała na smyczy to i tak będzie robiła co będzie chciała, ważne żeby zdawała sobie sprawe z konsekwencji wiec z nia pogadaj o antykoncepcji. 15 lat to wcale nie tak mało, ale generalnie nie ma sie co obwiniać! I nikt Cie tu nie powinien krytykować, i tak jesteś w dobrej sytuacji że wiesz co robiła córka, gdyby moi rodzice wiedzieli co robiłam w jej wieku też by sie zdziwili, tak już jest :) Głowa do góry, zabezpiecz ją i tyle, lepiej żeby miała do Ciebie zaufanie niż zeby się kryła przed Tobą ze wszystkim!

Gość mamamalgosia003
Dziękuje wam :* Pozdrawiam.

Gość miśka to ja :)
Ludzie to prow jak chuuj :o "Madzia(córka) deliktanie pojękiwała " hahahah naiwniacy

Jedno, co możesz zrobic to pójśc z nia do gina i kupic pigułki. Ostatnio debatowałam z moimi koleżankami z pracy, które przyznały, że równiez zaczynały w tym wieku. No i co w tym kuźwa dziwnego?? Ja miałam 17 i to juz było późno, połowa moich koleżanek z liceum bylo juz po inicjacji. Tak jestesmy genetycznie zaprogramowane, że w wieku 12-13 lat dojrzewamy płciowo a w wieku 15 lat mamy juz zdolność rozrodczą i hormony zaczynają buzować. Chłopak ma 20 lat... 5 lat różnicy, czy to taka rzadka przypadłość? Stało sie, mleko sie wylało, nie ma co córki karać tylko zapobiegac niechcianej ciąży.

No z tym pojękiwaniem to tez zwrócilam uwagę hahaha jakos podejrzanie zabrzmiało. I wstawianie imienia to tez rzadkość na cafe.

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
ALE W JAKI SPOSÓB TY SŁYSZAŁAŚ ICH JĘKI A ONI NIE WIEDZIELI ŻE JESTEŚ W DOMU???????? O CO CH...?

Gość Edytka 19........
Prowokacja, moja matka jak nakryła mnie z chłopakiem to wpadła jak do pokoju z miną mordercy :o a nie słuchała jeczenia za drzwiami. Orzydliwe to prowo