Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izolda_1982

Umówić się z facetem, który napisał do mnie na fb?

Polecane posty

napisał, że poznał mnie w pracy(pracuję w miejscu, gdzie codziennie mam styczność z wieloma osobami..) i zaproponował spotkanie. iść czy nie?

Gość ambersol
umow sie co ci szkodzi,moze fajny koles, ale napisz mu ze go nie znasz i daltego na 1 spotkanie przyjdziesz z kolezanka ...

Gość niemniej mniej mnie
Izolda czy to twoje prawdziwe imię? może się znamy... rocznik się zgadza :)

Gość hehe, dobre
skoro się dowiedział jak Cię namierzyć to znaczy, że zadał sobie jakiś trud, idź

Gość ciastkowaaa
ciekawe jak on cie odnalazl............

Gość ambersol
tu nie chodzi oto ile masz lat i czy to dziecinada czy nie, przeciez go nie znasz moze to jakis swir,warto sie zabezpieczyc i umowic w jakims neutralnym miejscu gdzie bedzie duzo ludzi

no właśnie też się zastanawiam jak mnie odnalazł.. czy wypytywał ludzi w pracy o mnie? jeśli go spotkałam w pracy to tylko przelotnie, a on mi napisał że zrobiłam na nim piorunujące wrażenie..

Gość Getynuklesikoleusz
idź zamiast rozkminiać. Po prostu umów się w miejscu, w którym będzie sporo ludzi i po kłopocie.

Gość tygrysek xxxxx
może poprostu mu się bardzo spodobałaś i pomyślał sobie hm.. fajna laska z Ciebie, ale bym ją chciał przelecieć :)

jeśli się z nim spotkam to napewno w publicznym miejscu.. może na początek popiszę z nim na fb..?

Gość niemniej mniej mnie
wiesz ja myślę żę są dwie opcje 1. facet tak namierza laski, i tak naprawdę wcale jakoś mi nie zależy. Wtedy jak pójdziesz to najwyżej zmarnujesz godzienę swojego czasu 2. to taka że bardzo mu na tobie zależy i zanim odważył się napisać to się męczył... Może nieśmiały jest, idź i sprawdź. Może się okazać że to wartościowy facet :) Poza tym jeśli na prawdę mu na to bie jakoś zależy to brak odpowiedzi z twojej strony to dla niego będzie niemiła sytuacja

Gość tygrysek xxxxx
Le Vive est belle

Gość damon23
teraz będa debatować 10 stron, iśc czy nie iśc, czy mu zależy, jakie ma zamiary i czy na pewno chce sie ożenić ale baby są głupie :O idź i juz, pogadaj i tyle, bez filozofii

napisałam, że nie wykluczam spotkania z nim, ale chciałabym go lepiej poznać poprzez pisanie do siebie. na początek zaczęliśmy od wymiany myśli na temat wczorajszego meczu :) temat na czasie

Gość Getynuklesikoleusz
male dzieci, bedą sobie pisac przez fb :o

Gość tygrysek xxxxx
demon 23 Kobiety tak już mają że muszą konsultować z innymi kobietami jak postąpic w danej sytacji ... To jest jedna z cech kobiecości których wy mężczyźni nie macie

Gość ciastkowaaa
Masz racje zanim sie spotkasz ,pisz z nim jakis czas,wybadaj go ..czasem to zajmuje wiecj a czasem mniej czasu,ale najlepiej przejdz na gg.tam jes tlatwiej wyczaic faceta

Gość oj autorko...
radzę Ci uważać bo to na pewno jakiś cwany ruchacz i skurwysyn bo tylko tacy faceci istnieją. lepiej trzymać się z daleka od tych wszytskich zwierząt

no właśnie, poprzez takie pisanie można poznać kogoś i ośmielić, bo jeśli on jest nieśmiały to nie wydusi zdania na żywo

Jakieś zdanie na pewno wydusi, ale będąc nieśmiałym nie będzie rozgadany i ci nie będzie przerywał jak Ty coś chcesz powiedzieć.

wiem, że dużo jest cwaniaków ale z drugiej strony nie można zakładać, że wszyscy tacy są.. trzeba próbować ale ostrożności nigdy za wiele

Gość ciastkowaaa
Nie chodzi tylko o niesmialosc ..ogolnie po co soe spotykac z obcym facetem jak mozna go troche blizej poznac,jego zdanie na jakies temat,no i czy nie jestswirem:P

Gość KKKKKKKKKKKKOOOOOOOOO
no ale skoro pisze z fc to wiesz juz jak wyglada?

Samotnik on mi napisał, że nie miał odwagi zaproponować mi spotkania, dlatego napisał i nawet szczególnie nie liczył na odpowiedz z mojej strony..