Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rereferf

dlaczego???

Polecane posty

Gość rereferf

W skrócie poznaliśmy się w internecie, po miesiącu spotkaliśmy się, ja 22 on 24 lata. Na początku było cudownie, emocje, chemia, spotkaliśmy się 3 razy na kilka dni. Było nam świetnie, śmieliśmy się, mieliśmy o czym rozmawiać, był pociąg. Traktował mnie jak swoją dziewczynę, trzymał za rękę robił śniadania. Kończy studia, mówił, że ja wyjdzie znajdzie pracę koło mnie. Ja zaczęłam pytać jak mam nazwać naszą relację, że trzeba się jakoś określić, bo to już zmierza daleko. On wtedy zaczął się jakby wycofywać, ale nie naciskałam, tylko pytałam do czego do zmierza. On odpowiedział, że on może być z kimś rok i nie powie, że jest z kimś w związku. Raz powiedział, że mnie nigdy nie pokocha, po czym przyjechał i było jak zawsze... Później ja stwierdziłam, że nie mogę tak,bo ja się angażuję, a on nie może się zdecydować. Powiedział,że to jego wina, bo jest niedojrzały i jak ma podjąć deklarację to się wycofuje.. Po prawie miesiącu przerwy zaczęliśmy pisać, mnie to bardzo boli, bo chciałabym coś więcej, ale on traktuje mnie ja kumpla, chociaż piszę, że byłam aniołem, że to czy tamto było cudowne... Czemu nam nie wyszło? Co mogę zrobić? Cholernie mi na nim zależy...

Gość rereferf
Może ktoś na to popatrzeć obiektywnie z boku :(

Gość zielona kiwi
odpowiedz jest prosta On Cie nie kocha bylas tylko jego wypelniaczem czasu

Gość szczoch
czyli chciał cie tylko wzruchac

Gość rereferf
I nie spałam z nim dodam!! też mi się wydaje, że on po prostu długo nie był z nikim, poznał mnie, ja byłam dla niego atrakcyjna zafascynował się tą sytuacją, magia minęła to zrezygnował

Gość rereferf
Po co on mówi, że chce ze mną utrzymywać kontakt, pisać ze mną? :/mnie to strasznie boli...a pisze do mnie jak do kumpla, nawet ledwo spyta co u mnie ;/

Gość rereferf
beznadziejnie, codziennie ryczę, nie uczę się, bo nie mogę się skupić, a muszę udawać, że jest wszystko dobrze, moje życie od 3lat to wegetacja. Wiele razy próbowałam brać głęboki oddech nie przejmować się, nie myśleć, ale pomagaało jedynie na chwilkę

Gość rereferf
up