Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa różowa pantera

Dla ilu z Was mąż był 1 i ostatnim partnerem seksualnym? Czy

Polecane posty

Gość jsksjdjdj
dla mnie nie pierwszym ale ostatnim ;) Nieważne jest ilu kto miał wcześniej partnerów - ważne żeby być zadowolonym ze swojej sytuacji ;)

Gość ja nauczylam pic
ja zaluje tylko malzenstwa.sex mam gdzies.i dziecko dla mnie najwazniejsze

Gość Kraoma
Mój mąż nie jest moim pierwszym, tylko 4 kochankiem. Jest nam w łóżku dobrze, ale jeden z moich wcześniejszych był lepszy, za to nie dogadywaliśmy się w innych sprawach. Co do wierności, to nie planuję zdrady, ale nie wykluczam, że coś takiego może się kiedyś przydarzyć. Szczególnie po wielu latach, bo wtedy może już być nudno. Kobiety, które mają w życiu tylko jednego partnera, nie wiedzą, co tracą, albo są oziembłe seksualnie. Nie chodzi o to, żeby robić to z każdym, ale trzeba w życiu co nie co popróbpwać.

Gość taka ja odpowiadam na pytanie
a czy ktoś tu pisał, że seks dopiero w noc poślubną? Ja mam jednego partnera, ale zanim był ślub, to już znaliśmy każdy skrawek naszych ciał :)

Gość anonimoowaforumowiczkaa
mj maz tez jest dla mnie moim pierwszym partnerem w łózku i naprawde nie narzekam. Oboje mamy duzy temperament, maz mnie zaspokaja, seks nie jest krotki, za kazdym razem mam orgazm, a czesto nawiej wiecej niz jeden :D