Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 sentymentu itd:D kto pamięta ekipe de boerów, davidsa (ten to byl dobry...nam by sie taki na srodku pola przydał:(), seadorfa czy jak tos ie pisze:D , bergampa, kluiverta, overmarsa (ten byl dobry:D zapierdalal na skrzydle jak dziwki wieprz:D kiwac sie nie umiela ale przyspieszenie plus kondycja....), japa staaaaaama :D:D:D: i wielu innychh?:D no pozniej van nisterloy... eh... ciekawe co poakaża na tyhc mistrzostwach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 kto będzie kibicował holandii??? obstawiam finał holandia-niemcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 halo?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 kurwa moglem dac temat topiku "miałąm 35 partneró a mam 10 lat czy to nie za dużo?" albo " cycki do oceny.FOTO" :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta po 5 dniach juz poprawa Napisano Czerwiec 9, 2012 a jestes za portugalia czy niemcami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ases Napisano Czerwiec 9, 2012 ja nie mam ulubionej reprezentacji bo pilka mnie nie interesuje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 w meczu portugalia niemcy za nikim wynik mi obojętny:P ale chcialbym by mecz niemcy-portugalia byl o cos a moze byc taki uklad ze będzie o pietruche albo ktos bedzie albo obie druzyny będą chcialy przegrac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach