Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miecho

wczoraj wykorzystałem pijaną dziewczynę w strefie kibica

Polecane posty

Gość drogosnimaaa
Norman weź idź i nie płacz 🖐️

od poczatku bylo wiadomo ze to mitoman gawedziarz erotoman itd ale nie ma to jak zlota polska mlodziez w wydaniu glupich tzip :o

Gość Miecho
przecież mowię, że to zmyśliłem :(

Gość drogosnimaaa
Różni ludzie tu piszą :classic_cool:

Gość życzliwy egzekutor
zadzwoniłem na policję i powiedzieli mi że to sprawdzą, szykuj się na przesłuchanie 🖐️

NO TO MITOMAN BEDZIE MIAL NAUCZKĘ,SAMA OSOBIŚCIE ZADZOWNIE NA POLICJĘ CO Z TEGO WYNIKŁO JAK GO NAMIERZĄ.... te żarty brzydzą...ja już kończę ,czekam na interwencję policji

Gość Miecho
:(:(:(:(:(:(:(

Gość drogosnimaaa
Autorze nie rób sobie przypału na przszłość i nie pisz o gwałcie, tym bardziej na damskim forum :)

Gość Miecho
Błagam, zadzwoncie i odwołajcie policje :( Matka mnie zabije :(

Gość Miecho
juz nigdy wiecej, mam mega stracha :(

Gość drogosnimaaa
Ile masz lat, pisz serio !

Gość fafamaffa
ale cie w chooja zrobiły ot to kurwy polskie

Miecho nic juz nie pisz bez swojego papugi bo wszystko co powiesz moze zostac wykorzystane przeciwko tobie!

jesli naprawde myslicie ze zartuje to mi przykro nie mieszkam w Polsce ale i tak zadzwonilam,czekalam 7 minut na infolini na rozmowe z kobieta z Policji i podałam linka..wiem,ze nie znajda go za 5 minut ale juz zaczeli sie tym zjamowac nie nawidze tematu gwałtu,chłopak przesadził,na maksa...ja juz nie wiem czy zrobił to czy nie ale przegiął chocby wyobraźnią./... ja wiem,ze nie wizerzycie ale ja to zgłosiłam

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii2222
bardzo dobrze, mamusia sie dowie jakiego syneczka wychowała! Nawet jeśli to prowo hehehe

Gość polak z krwi i kości
ale kretyni, policja goowno zrobi hehehe ja zgwalcilem trzy i co?

Pani mi bardzo podziękowała za to zgłoszenie i niestety nie pierwsze p wczorajszym dniu :(

Gość ełro srełro
Jak wy możecie to brać na poważnie? Dla mnie całe to forum to jedno wielkie prowo, wchodzę tu żeby się pośmiać.

Powaznie ktos to zglosil na policje?:D Przeciez tutaj dziennie powstaje kilka tematow, z ktorych mozna wywnioskowac, ze jest lamane prawo. Nawet o pedofilii kiedys czytalam, o tym, ze ktos komus wpierdolil. A o gwaltach? To norma tutaj:D Co dzien ktos tu kogos gwalci, a raczej sie tym chwali:P Myslicie, ze policja moze wejsc na te forum? Jesli tak to z pewnoscia juz nigdy potem nie wezmie na serio zadnego zgloszenia stad:D

Gość drogosnimaaa
Może nie obciążą ja kosztami, ale dupe zawraca, poza tym jest wgl możliwość zadzwonienia z zagranicy na pl policję ? Chyba nie, po drugie niestety ale gówno co mu zrobią, ale ważne że się chłopak posrał ;)

a z czystej ciekawosci: jak sie zglasza cos takiego na policje? Dzwoni sie i mowi "dzien dobry, wlasnie przeczytalam na forum kafeteria.pl, ze uzytkownik o nicku Miecho zgwalcil analnie pijana dziewczyne"? :D:D:D

nie wiem czy znjadą chłopaka czy nie,ale pani podziekowała za szybką reakcje,przesłałam link e-mailem,zdjęcie dziewczyny..podobno są duże sznase na ustalenie czy taka sytuacja rzeczywiście miała miejsce w kazdym bardz razie to,ze tu ludzie piszą rózne rzeczy tow iem,ale to udało mi sie uchwycic,zbulwersowało mnie i cieszę sie ze to zobaczyłam.. teraz wiele miejsc jest monitorowanych i jest duże prawdopodobienstwo ze szybciej dojdą do prawdy

Gość drogosnimaaa
Nie kurwa, jestem taka głupia i dałam się nabrać temu debilowi :O kurwa nawet jeśli to prawda nie napisał że zgwałcił prawda ? Znacie powiedzenie baba pijana dupa sprzedana :D trzymajcie się, idę trochę popić a ty miecho siedz lepiej w domu

"nie wiem czy znjadą chłopaka czy nie,ale pani podziekowała za szybką reakcje,przesłałam link e-mailem,zdjęcie dziewczyny..podobno są duże sznase na ustalenie czy taka sytuacja rzeczywiście miała miejsce" niezle prowo:classic_cool:

Gość Miech
Tego linka to nie ja wrzucile, podzyw z f23 bo rano tam byla ta fota

do zaspokojenia czystej ciekawości: na stronie policja.pl w zakłądce kontakt jest masa nr telefonu,zadzwoniłam pod pierwszy z nich i potem musiałam czekać 7 minut na infolini by połaczono mnie z konkretna osobą...TAK,JEST MOZLIWOŚC WYKONANIA NA POLICJĘ Z ZZAGRANICY!! nikt mnie nie obciązy kosztami,bo odrazu pytałam,czy taką sytuacje mogę zgłosić czy z góry jest skazana na porażkę,ale zanzaczyłam ze mam linka i zdjecie dziecwzyny teraz kolega sam wam napisze zapewne ze nikt tego nie olał