Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma to jak euro

Mąż w związku z EURO 2012 chce nazwać córkę UEFA... :(

Polecane posty

Gość nie ma to jak euro

Mój mąż po wczorajszym meczu chodzi cały w skowronkach. Nasi niby nie wygrali, ale do tej pory opowiada mi o atmosferze na stadionie, kibicach i ma banana na twarzy na samo wspomnienie...Nie mogłam z nim pójść - za kilka dni mam termin porodu, więc zostałam z rodzinką w domku przed tv. Tak go to kibicowanie rozochociło, że na cześć mistrzostw chce nazwać naszą córeczkę UEFA. Słyszał ktoś taką głupotę? Mieliśmy już ustalone, że będzie Zosia, ale jak widać odmieniło mu się i to w dodatku na gorsze...Na początku myślałam, że jaja sobie robi, bo wrócił podpity, ale nie...Dzisiaj to samo - próbuje mnie przekonać. Powiedział, że taka okazja zdarza się raz w życiu i trzeba uczcić chwilę mistrzostw w Polsce nadając dziecku takie imię, które notabene chyba nie istnieje. :( Boże, czy jemu całkiem odbiło? ;/

Gość serwis o2
Dziecko lepszej prowkacji nie moglas wrzucic??Nikt w urzedzie takiego imienia nie zarejestruje HAHAHAH :D

Gość nie ma to jak euro
Dziecko? Bardzo śmieszne.:o A o czym ja właśnie napisałam w pierwszym poście? Nauczyć się czytać i SIO do pierwszej klasy.