Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia24lat

Mężczyźni piszący wiersze co o nich myślicie?

Polecane posty

Gość Kasia24lat

Pytanie raczej do pań:P Co myślicie o mężczyznach piszących wiersze np. takie o miłości? Ja takich uwielbiam jednak nie mogłam nigdy na takiego w trafić. Czy dziś jeszcze tacy istnieją? Może znacie jakiegoś tu na forum co pisze? Z chęcią bym poczytała jego wiersze!

Gość dissolved girl
Dla mnie kiedyś ktoś napisał kilka :) najwyższych lotów poezja to nie była (ale okrutna jestem, co ;)?) ale było to coś niesamowicie miłego dla mnie. I mimo, że kontaktu już z nim od daawna nie mam, to wiersze ciągle mam i czasem czytam :) W ogóle wiersze, listy...to jednak coś zupełnie innego niż maile czy smsy...

Gość Kasia24lat
Dokładnie!! A jeszcze takie pisane prosto z serca. Jak ja bym chciała spotkać takiego kogoś. kurcze zazdroszczę Ci, że miałaś kogoś takiego:( A piszą tu może jacyś mężczyźni wiersze najlepiej jakby byli wolni:P Bo kiedyś widziałam tu temat z wierszami?

Gość hmmm hmmm hmmmm
moja siostra spotkała takiego jak czytał swoje wiersze na rynku w krakowie ;) dzisiaj są małżeństwem..... :classic_cool:

Gość hmmm hmmm hmmmm
a szwagier jest obecnie dość znanym poetą....

Gość hmmm hmmm hmmmm
więc napisałem podpowiedź gdzie takich szkuać :p

nie poznałam takiego, jeżeli ktoś ma talent to to sie ceni, jeżeli ktoś miałby pisać rymowanki to wolę inny rodzaj romantyzmu

Gość mrozny
Kobieto, czy warto dla ciebie odmawiać cząstek żywota i cześć mego czasu którego mam tak mało? czasu którego już nie odzyskam, me serce mówi, ze tak, lecz ja racjonalista słuchający mego rozumu. Rozumu, tonącego w głębi zrozumienia miłości, Miłości irracjonalnej, której nie potrafię ubrać w najbardziej błyszczące słowa. Teraz Ty możesz myśleć, ze ja głupiec, głupiec idący sensem zrozumniena, którego w istocie niema,  Lecz ja osoba młoda uparta w celu swojego dążenia. Wiem, ze cel mój trudny i niepewny do zrealizowania, ale powiedz mi kochana czy sens ma tylko to co pewne? żyjmy w nieświadomości niczym Werter w potoku bezkresne Płynącej jego miłości z serca rozdartego żalem jednostronności. Czy uważacie, ze ten tekst ma sens..

Gość gfhnfdgfdsa
Kiedyś byłam w sanatorium i tam pisał taki jeden wiersz , cudneeee :

Gość gosc z gost
gdy widzę Twoje oczy, Twój uśmiech tak spokojnie czuje ten stan miłości miłości tak spokojnej, pewnej serce zaczyna bić jak szalone czy to naprawdę miłość, czy tylko chwila zapomnienia ?

Gość kminka
podoba mi sie :)

Gość uciekaj stąd do siebie
pisz pisz ale nie do mnie : :D

Gość panandtilt
I ja mialem onegdaj lekkie pioro Gdy wlosow nialem wiecej na mej skroni dzis szary demon muzy gdzies przegonil I spowil bystre oczy czarna chmura i dlatego nie pisze juz wierszy . Przepraszam za brak polskich liter.

Gość muza_poetów
istnieją istnieją

Gość gość
kobiety uznają pisanie wierszy za niemęskie i wolą agresywnych chamów wulgarnych wg kobiet właśnie tacy są męscy

Gość gość
Miłość bez cienia Miłość bez ciena podąża mym krokiem Krokiem dostojeństwa i obłudy krokiem wolnym od szaleństwa i cierpienia , bo ona lustrzana Cóż ja bym począł gdyby ona była roma ntyków natchnieniem

Gość gość
istnieją, mam 2 kumpli którzy piszą, jeden pokracznie ale to słodkie:d

Gość Escobar997
chciałbym jeszcze kiedyś napisać coś bez odoru śmierci, no ale sztuki nie oddzielisz od życia :/, trochę przej****** nawet na picassa sie zona pogniewala jak namalowal ja po kubistycznemu, jak zyc?:D

Gość Escobar997
chciałbym jeszcze kiedyś napisać coś bez odoru śmierci, no ale sztuki nie oddzielisz od życia :/, trochę przej****** nawet na picassa sie zona pogniewala jak namalowal ja po kubistycznemu, jak zyc?:D

Gość Escobar997

Gość Ależ Milordzie
piszem wiersze Żadko ale to co napiszé z miejzca trafia do Annałuf historji albo na liste top-ten-sów .chociasz nie,,, trafniej bendzie napiac ze krwawie posokom ...to muj warsztat ...muj szalony kwik duszy .

Gość Thomash78
Ja piszę wiersze także teksty do piosenek i przyznam się że to dość miłe zajęcie. pozdrawiam

Gość gość
Corva mać ide srać! Doopa nie sługa - stolca wystruga Papieru brak, kaka jak mak taką da się w spodnie zapakować się da

Gość gość
Hubert&Długopis Company - wujek google Was przyprowadzi a ja zapraszam do wspólnej lektury i komentowania. Jak dopadnie nuda zapraszam do lektury i komentowania :)