magdalena93 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 Witam. Piszę w sprawie jednego tematu , ponieważ męczy mnie i potrzebuję jakiś rad. Kochałam się z moim facetem , "zalał mnie" . I od pewnego czasu jak się kochamy jakoś łatwiej wchodzi jego członek do macicy jakby była powiększona , poza tym mam różne inne smaki.. Nie wiem czy mialam wtedy dni plodne czy nie.. Ale czy mozliwe jest ze jestem w ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulllllllaaaalllllllaaaa Napisano Czerwiec 10, 2012 czlonek nie wchodzi do macicy MATOLE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 rady: naucz sie pisac i logicznie artykułowac myśli naucz sie budowy anatomicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hrh5t Napisano Czerwiec 10, 2012 jeśli skończył w tobie to jest duże prawdopodobieństwo ciąży i nie ważne czy miałaś dni płodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 "to jest duże prawdopodobieństwo ciąży i nie ważne czy miałaś dni płodne. " A od kiedy to nie jest ważne? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach