Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdalena93

mozliwa ciąża?

Polecane posty

Witam. Piszę w sprawie jednego tematu , ponieważ męczy mnie i potrzebuję jakiś rad. Kochałam się z moim facetem , "zalał mnie" . I od pewnego czasu jak się kochamy jakoś łatwiej wchodzi jego członek do pochwy jakby była powiększona , poza tym mam różne inne smaki.. Nie wiem czy mialam wtedy dni plodne czy nie.. Ale czy mozliwe jest ze jestem w ciazy?? pisze jeszcze raz , czlowiek sie moze pomylic w slowach.. licze na jakies normalne osoby co doradzą..

Gość daaaaa
szansa zajscia w ciaze w takim przypadku jest bardzo duza. a na co ty liczylas? na szczescie?

Gość czerwona_porzeczka
Możliwa, kto chodził na biologię ten wie, skąd się biorą dzieci.

a moze bardziej konkretniej napisz, kiedy mialas ostatnia miesiaczke? ta twoja poluzawana cipka moze byc oznaka podniecenia poprostu, nie koniecznie znaczy ze jestes w ciazy...

Gość daaaaa
ty masz 19 lat?

Gość daaaaa
masz prace? masz gdzie mieszkac?

Gość daaaaa
przeciez w tym roku mialas mature? to kiedy ty zdazylas tam pracowac?

Gość ulllllllaaaalllllllaaaa
MATOL!

Gość pełna-nadziei
Nie rozumiem o co Wam chodzi. Dziewczyna skończyła szkołę, ma pracę, ma gdzie mieszkać i chcę mieć dziecko w wieku 19 lat. Co w tym złego? Mam wrażenie, że niektóre osoby udzielające się na tym forum ma co najwyżej 15 lat i psuto w głowie. Każdy odpowiada za swoje życie i jak nim kieruje. A Ty droga koleżanko nie musisz tu się wszystkim z niczego tłumaczyć. Pozdrawiam.

Wiem że nie muszę. A zadałam pytanie i oczekiwalam normalnych odpowiedzi i rad od tego jest forum. A to że są tu niewychowane ludzie to juz inna sprawa...;/

Gość M@lina ;)
Ostatnio miałam okres 4 maja , kochałam sie z chłopakiem ( stosunek przerywany) w pierwsze dni płodne . Po tygodniu troche dziwnie sie czułam miałam zawroty czasem bole głowy , byłam senna , zgaga , trochę pozniej bole plecow gdzie nawet masaż nie pomagal co jest bardzo dziwne, obolałe piersi gdzie widoczna byla bardzo rozległa poszerzona sieć żylna (gdzie nigdy w trakcie czy przed okresem nie wystepowała) , ale nie tylko na piersiach ale również na brzuchu i na lini majtek . 10 dni przed spodziewana miesiaczka zrobiliśmy to bez zabezpieczenia az do samego konca (2 dni pod rzad) . Przed wczoraj wystąpiło lekkie plamienie a wczoraj dostałam okres( spozniony 5 dni) lecz jest on jakis inny (miesiaczke obserwuje dokładnie od ponad roku wiec wiem co powinno byc a co nie) . Krwi na podpasce jest dosc niewiele dopiero gdy oddaje mocz leci sluz z krwia oraz skrzepy . Czy w tym przypadku ciąza jest mozliwa ? P.S dodam ze robiłam testy pare dni przed miesiaczka jak w spodziewanym dniu - wynik negatywny

Gość M@lina ;)
własnie tak mi sie wydaje , bo zawsze gdy dostaje okres piersi juz nie sa obrzmiale ani wrazliwe teraz jest inaczej a doteko objawy które miałam przez 3 tygodnie ( do miesiaczki która teraz mam )

Gość M@lina ;)
do tego *

miesiączke mozesz miec do 3 miesiaca ciazy. A okres w czasie ciazy nie jest taki sam jak normalny.A ty masz krotszy .

Gość M@lina ;)
czekam az mi sie kończy i zobacze jak sie bede czuc przez pare dni , jak dalej tak samo jak przed okresem ide do ginekologa i wszystko mam nadzieje sie wyjasni ;)

Gość agiew
Jak staracie się o dziecko to określaj sobie dni płodne. Będzie wtedy większe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. wystarczą testy albo mikroskop owulacyjny. Ja używałam tego drugiego wiec mogę polecić.