Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00000002111122

Dziś zrozumiałam , że faceci z Internetu są beznadziejni

Polecane posty

Gość 00000002111122

kiedys mialam konta na takich stronach...poznalam kilku,nic z tego nie było. Miałam wtedy 17 lat, cieszylam sie z kazdego spotkania. Potem poznalam faceta, teraz juz ex. Zalozylam znow konta na 3 stronach, w tym na sympatii. Nie wiem dlaczego... co zobaczyłam w wyszukiwarce?? Tych samych facetów co 6 lat temu ! Niektorzy mają nada 25-30 lat :D , inni te same zdjęcia od lat :O po prostu żenada, skasowałam tego samego dnia co za desperacja :O

Gość od dzis singielka
hahaha i dlatego postanowiłam byc sama, nigdy więcej zadnego związku, włąsnie rozpadl się mój 9 letni i na co mi znowu przechodzić przez cos podobnego , wolę byc sama !!!!!!!!!!!!!!!!!! a na sympatii są sami frajerzy szukający darmowego seksu, nie ma tam porządnego faceta, nikt mi to nie wmówi że jest inaczej :-P

Gość sdgfsdfg
dodaj do tego to ze polowa profili to ściemy no dobra moze nie polowa ale 20% , fotki ukradzione z fotki.pl, innych portali, stron interenetowych, modele, sportowcy bardzo duzo zonatych szansa na poznanie kogos jest niewielka, trzeba miec twarda dupe i siedziec tam codziennie moze kogos sie pozna