Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dojczlander

NIEMCY - PORTUGALIA LIVE

Polecane posty

Gość Kocham Ronaldooooo
Ronaldo jest pewny siebie i go dużo osób kocha ale i też nienawidzi. Jestescie nienormalni, bo jest ładny i ma kase i mądry jest . On jest nie dość , ze inteligetny co bardzo dobry i ma dobre serducho

Gość gol gol gol gol
ejj jak lubisz ronaldo twoja sprawa ale nie obrażaj innych to forum każdy ma prawo wyrazić opinię

Gość Kocham Ronaldooooo
Ronaldo jest wspaniały , a wy Polaczki macie kompleksy ze jestescie brzydcyy? Weźcie mi zejdzdzcie z oczu bo jestescie głupi. A Ronaldo jest jeden w swoim rodzaju i go kocham

Gość Dojczlander
Na interii pisza , ze agera w Douglasie . Ronaldo rabatu nie dostal na tipsy :( Pewnie zlozy skarge do rzecznika praw konsumenta :D

Gość Kocham Ronaldooooo
a jakas anka blaszczykowskiego moze miec taki nick co ? a ja nie moge ? zal mi ciebie ja lubie co chce idioto

Gość .,.,mastes,.,.
JUZ TEN RONALDO JEST SPOKO W POROWNANIU Z TYMI JEBANYMI SZWABAMI! SRAM NA WAS RUSKIE I NIEMCY CWELE JEBANE!

Gość gol gol gol gol
kocham ronaldo twierdzisz że ma dobre serduszko i nie dal autografu dziecku 10 letniemu bo nie lubi barcelony rzeczywiście szczyt dobroci

Gość Kocham Ronaldooooo
fanka* sorry debilka jebana moze miec a ja nie. Dlatego ze ronaldo jest boski

Gość Dojczlander
Nie dal dziecku autografu , bo mial koszulke Barcy :o Faktycznie , zloty chlopak z sercem z pianki do wlosow.

Gość Kocham Ronaldooooo
żal jekies dziecko lubi messiego a on jest brzydki i sie nim wszyscy podniecają a messi ma talent, a ronaldo musiał wypracowac wszystko, jest bardzo pracowityy

Gość Kocham Ronaldooooo
Dziecko 10 pewnie jakiś kibol jeden z barcy co symuluje zal mi was

Gość gol gol gol gol
no co ty gadasz przecież on ma dobre serduszko to się tak przejawia nie wiedziałeś / aś według dziewczyny powyżej

Gość Dojczlander
10 letni kibol co symumuluje :D powalasz mnie na kolana , z Twoich postow jasno wyniki iz idealnie iq pasujesz do Twgo idola :D

Gość gol gol gol gol
bożę jaka ty jesteś niezorientowana przestań proszę wypisywać te brednie idź obejrzyj powtórkę i popatrz na ronaldo

Gość Dojczlander
Od dzis , swoja dobroc i dobrodusznosc okazujemy , nie dajac i ie ofiarujac nikomu nic , tym bardziej 10 letnim kibolom :D

Gość gol gol gol gol
dojczlander masz racje ona by idealnie do niego pasowała ich skromne umysłu idealnie by się połączyły

kurde co wy z tym Ronadlo,Portugalia to nie tylko Ronaldo tak samo jak Polska to nie tylko Lewandowski (niestety). Chciałabym żeby nasza drużyna choć w połowie grała tak dobrze jak Niemcy czy Portugalia.

Gość Dojczlander
gol gol gol - idealny duecik , niech biegnie do tej perfumerii moze jej da autograf o ile nie nosi koszulki barcy :D

Gość gol gol gol gol
tak właśnie i codziennie chodźmy do solarium i do kosmetyczki i spędzajmy kilka godzin przed lustrem mówiąc samym sobie że jesteśmy piękni i wszyscy nas kochają

Gość Kocham Ronaldooooo
No chyba jestescie jakcys tempi ; / Ronaldo jest mądry i inteligentny a wy jestescie cymbały i zazdrosnicy. Jakies dziecko podniecilo sie farsą i messim i mysli ze jest fajne -.0 zalll .pl a Ronaldo dobrze zrobil bo jakies jebane pseudofani kurwa mysla ze dostana autpgraf zal tempe dzidy z was

Gość Dojczlander
Wiecei jak Ronaldo wita dzien ? "Lustereczko powiedz przecie , kto......." :D

Gość gol gol gol gol
tak niech biegnie i go pocieszy po meczy bo on ma słabe nerwy i wiem że niemcy i portugalia to są świetne drużyny ja nie mówię że nie ale nie lubię portugali głównie przez ronaldo

Gość Kocham Ronaldooooo
Żal Ronaldo nie chodzi do solarium bo mieszka w Portugalii/Hiszpanii a wy jestescie cepy , bo tak jest goraco i człowiek chyba sie opali -.- ja pierdole co za idioci

Gość Dojczlander
Elvisowa - chodzi tutaj o jego charakterek perfidny ;)

Gość Kocham Ronaldooooo
Gówno wiecie z Holandią i Danią -Portugalia wygra na czysto i wyjda z grupy. Debile ze wsi chyba tutaj pisza

Gość gol gol gol gol
dojczlander zapewne tak przestań mówić że my mu zazdrościmy i co tak się uparłaś i ciągle o tym messim daj sobie już spokój

Gość Kocham Ronaldooooo
Ronaldo jest najlepszy w Portugalii a wy cwoki na słabom Polske głosujecie ja pierdole

Gość Dojczlander
Pokazujesz poziom taki jak Twoj idol - co drugie slowo wulgaryzm :o

Gość gol gol gol gol
włosy też mu wypadają od nadmiaru słońca dlatego chodzi calutki wydepilowany jak gej choć do nich nic nie mam

Gość Dojczlander
"SŁABOM" :D - i wlasnie dlatego jestes odpowiednia dla tego pana :D