Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzeszowianka20

Dziwny facet;/ Problem sercowy , prosze o porady kafeterian:)!

Polecane posty

Hej , mam taki problem z facetem jestem z nim 2 lata ja mam 20 on 23.5 prawie 24 ;) Sprawa wyglada tak pracuje jako informatyk 8 h i w sumie tyle nie mieszkamy razem on wynajmuje nic nie zrobi nie sprząta to wie bo zawsze jak u niego jestem to ledwo pokoj ogarnie a ciagle jest zmeczony ma złe humory dzis np spotkalismy sie 20 minut drogi od niego wyszedl po mnie nic sie nie odzywal cała droge bo mu sie nie chcialo ze mna rozmawiac bo taki dzien , tak powiedział i dodał że sie nie wyspal a spotkalismy sie o 12 i spal do 11 niby ;/ Potem u niego byl sex tu juz nic nie mowil ze zmeczony norlanie sie zachowywał i dalej spac poszedl a potem jak mialam wychodzic to poszedł mnie odprowadzic na przystanek ja nie mam prawka on samochodu wiec jezdzer do niego autobusami mam do niego 10 km .. I jak szlismy to tez sie nie odzywał to mowie do niego jak chcesz to sie wróc bo widze ze z łaska ze mna idziesz a on ze tak niechce mu sie ale mnie odprowadzic i poszedł ;/ Co mam o tym sądzić czy on jest dziwny czy ja ;// prosze o przeczytanie calego tekstu ;/ ..

Gość soft.cream20
witaj w klubie! tez mam 20, on 23. dwa lata w zwiazku. mieszkamy razem. i ja spie 7 godz, sprzatam zajmuje sie synkiem (3msce) a on pracuje 8h, i spi np 10godz, albo 11, i tez ma chumorki i wiecznie zmeczony:o tylko jak mamy isc do lozka, to odzyskuje sily. a po seksie-znow padniety. kurde mlody chlopak a energi zero. jak staruszek normalnie:o

Heh niewiem co z nim zrobic xd Tez sie zastanawiam tragedia ja sie zastanawiam nad rozstaniem bo z nim czasami nie da sie wytrzymac ;/ na sex gotowy to i owszem ale na sprzatanie gdzies pojsc to juz mu sie nie chce .. najlepsze ze ja studiuje i pracuje zarabiam 2 razy wiecej co on i daje rade a on 1200 zlotych i taki zmeczony a pracuje w biurze..

Cały tekst przeczytany. Czego oczekujesz? Na twoim miejscu nie zawracałabym sobie kimś takim głowy. Ale to ja.

po co ci taki leń, ale jak bardzo go kochasz to spróbuj zmienić. Jak nie widzisz u niego ochoty na nic to się z nim nie kochaj, tylko połóż się i powiedz, że jesteś na to zbyt zmęczona