Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczywiście prawiczek

Ukułem nową teorie na temat dziewczyn

Polecane posty

Takie, które można spotkać często w centrum miasta są do kitu, natomiast te których trzeba poszukać, gdzieś w innych dzielnicach, na peryferiach miasta są fajne. To nie jest bez sensu. Takie są moje odczucia ale jeszcze nie umiem tego uargumentować do końca. To by było coś gdybym wytrzasnął jakąś dziewczynę np. z jakiegoś zakamarka Ursynowa. Trzeba wiedzieć jakimi drogami takie laski chodzą. A te są niemożliwe do spotkania nawet dla mieszkańca centrum Warszawy, małe prawdopodobieństwo spotkania. Mieszkam w mieście 25 tys. i dopóki nie poszedłem do szkoły to w ogóle nie wiedziałem o istnieniu pewnych panien z sąsiedniego sołectwa a w centrum często bywam.

Gość no cózżżżż
zal mi ciebie chłopaku

Gość mój maż mnie sledzi
a masz twarda glówkę? bo zgubiłam młotek a nie mam czym wbic gwożdzia

Może pani wyjaśnić dlaczego żal? Wszystkich zainteresowanych zapraszam do szkół. Zobaczycie o istnieniu ilu lasek nawet nie wiecie. A będąc w centrum widzę głównie stare próchna z siatami albo plastiki wyglądające ze sklepów z konfekcją.

Gość no cózżżżż
tak to prawda na ursynowie jest duzo ładnych dziewczyn lecz nadal jest mi ciebie zal

Nie szkodzi, nie gniewam się. Jak już pisałem nie umiem tego poprzeć niczym. To subiektywne odczucie.