Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie dzieje?

co sie dzieje?

Polecane posty

Gość co sie dzieje?

Witam, Tak wiec mam PCO,2 cykle bezowulacyjne. męża nasienie jest b.dobre. Miałam prowadzony monitiring u gin.wykazało ze był pęcherzyk 12-9mm po czym znikł, ost.okres miałam29 kwietnia ost.monit.25 maja, 28-30 maj plamienie bardzo skąpe, zazwyczaj jesli plamienie to trwa dłuzej i jest intensywniejsze. Przed monit.u gin.prowadzilam wykresy temp.zaden nie przekroczyl 36,6 natomiast teraz od 3 dni tem.37,1;36,9;37,1. Był bół podbrzusza, czasem wydawalo mi sie ze czesciej chodze do WC, zrobi;am test ciazowy wynik negat. po jakim czasie patrze na niego pojawila sie biala kreska na rozowtm tle, zrobilam nast.to samo negat.pozniej cienka rozowa kreska, zrobilam trzeci wynik negat nic sie nie pojawilo poznije. Kupilam testy owulacyjne przede dwa dni wychodzily blada 1 kreska druga norm.dzis pojawily sie 2 tego samego koloru. Dodam tez ze w chwili obecnej mam plamienie, takie ze pozostaje tylko na wladce przy podcieraniu go zazwyczaj nie ma. Co Państwo sadza o tym?

Gość jsksjdjdj
musisz pisać takimi dziwnymi skrótami? Ciężko sie połapać... Idź do lekarza - może jesteś w ciąży

Gość co się dzieje?
hallo jest tu ktos kto mial podobnie i mogl powiedziec co bylo? dzis robila test owulacyjny i wyszedl negatywnie ;/ juz sama nie wiem :(

Gość idz na badanie
beta hcg bo tu nie ma wrózek

Gość niusa
pogubiłam się. tu test ciążowy potem owulacyjny -w końcu w jakim dniu cyklu jesteś bo mam wrażenie że wszystko naraz robisz.

Gość niusa
jak piszą idź na betę jeśli sądzisz że to ciąża.

Gość co się dzieje?
robilam 2 testy ciazowe jak pisalam wczesniej wyszlo poczatkowow negatywnie po jakim czasie pokzalaa sie słaba kreska rozowa i biala na rozowym, pozniej wyszedl negatywny i nic sie nie pojawilo, temp.nadal utrzymuje sie 37-36,9, cykle mam bardzo nie regularne, ost tak prawidlowy okres mialam 29 kwietnia, pozniej 28-30 maj bylo plamienie, do 25 mialam moniyorowany cykl przez USG u gin.i byl pehcerzyk 12-9mm ale pozniej znikl, wiec nie wiem co teraz sie dzieje :( stad tez moje pytanie na forum. robilam porzednio test owulacyjny jak wykluczylo ciaze i wyszlo poczatkowow 2 dni negatywny pozniej 3 dnia pozytywny i dzis 4 i negatywny :( ja nie wiem czy to ciaza nawet watpie aby moglabyc tylko zastanawialm sie co jest :(

Gość niusa
no to beta i będzie jasne. idź w poniedziałek i nie kombinuj więcej.