Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werciapercia

co zrobic studia ...

Polecane posty

Gość werciapercia

Ostatnie 3 tygodnie lezalam w szpitalu. No i pech chcial , ze w miedzyczasie cały rocznik umówił się z babka prowadzaca pewien przedmiot, ze zrobia 1 termin na ostatnich zajeciach (nie zerowke tylko 1 termin podkreslam), a w dniu wyznaczonego teminu egzaminu przez dziekanat beda tylko wpisy. Oczywiście mam zwolnienie lekarskie, ale moge je sobie wsadzic ;/ tak dala mi do zrozumienia babka. Ogolnie procedura przelozenia egzaminu dla danej osoby na naszej uczelni wyglada tak - do 7 dni od terminu egzaminu trzeba zlozyc podanie do prodziekana + w zalaczniku zwolnienie. Tyle, ze ten termin był nieoficjalny i nie wiem co robic ;/ Z kobieta nie moge sie dogadac, dobrze wie, ze nie pojde na skarge bo caly moj rocznik mialby nieprzyjemnosci, no i ta kretynka ;/ Do tego powiedziala, ze da mi 2 bo nie pisalam!!! Kurcze, a moze jednak isc, ale w tym momenice bede kapusiem, ale z drugiej strony, ten termin nalezy mi sie, no i jeszcze to 2!!! ; / Co byscie zrobily ?

Gość qwfefrwg
ja bym poszła do niej/zadzwoniła i zapytała czy wyznaczy dla mnie jakiś termin przed wpisami, kiedy mogę przyjść i zaliczyć czy mam składać do dziekana podanie.Jej wybór. Swoją drogą dziwie sie, że zwyczajnie nie zaprosi cię do siebie na tygodniu na konsultacjach i nie przepyta

Gość werciapercia
no wlasnie o to ja prosilam, chce przyjsc zwyczajnie na konsultacje bo jeszcze w czasie sesji ma ;/ a ona twardo stoi na swoim ;/

Gość grossossss
pros jak nie to dziekana popros?

Gość qwfefrwg
ale wie, że byłaś w szpitalu? idź na tygodniu na te konsultacje jak je ma i powiedz, że chcesz odpowiadać i jesli sie nie zgodzi będziesz zmuszona rozmawiać o tym z rektorem, bo nie czujesz się winna temu że na egzaminie być nie mogłaś i nie możesz na 2 do indeksu ZA NIC pozwolić

Gość ludzie czy wy nie kumacie o
co autorce chodzi ? Dlaczego ma prosic jak jej ten termin sie najzwyczajniej w swiecie nalezy. Kazdy ma prawo zachorowac. Termin w sesji jest wiazacy dla wykladowcy! A ze sie umowila ze studentami - to raczej powinna siedziec cicho, a nie robic dziewczynie problemy!

Gość werciapercia
wie, ze bylam w szpitalu ... po prostu chyba na zlosc nie chce bym tego pisala. a odpowiadac nie moge bo to egzamin gdzie rozwiazuje sie glownie zadania.

Gość qwfefrwg
wszystko jedno, czy masz odpowiadać czy pisać. idź do niej czy zadzwoń i wyjaśnij,ze albo rybki albo pipki, jak woli ludzie czy wy nie kumacie o bardzo dziękujemy za oświecenie :-)