Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edek1234

śmierć męża

Polecane posty

02.05.2012r. pochowałam swojego męża. był chory na czerniaka złośliwego w najgorszym stadium.zmarł w cierpieniach. i mimo to że byłam z tą kwestią pogodzona i zdawałam sobie sprawę że tak źle się stanie to jednak tej pustki i braku osoby nic nie zastąpi. mimo że pod koniec choroby Mój mąż był nie świadomy i różnie się zachowywał to jednak go brak.zostawił po sobie dwie córki. i w sumie sama nie wiem czego szukam? bo to jest dziwne takie nie realne i nie do opisania

Gość
Wyrazy współczucia :( Pogodzisz sie kiedys z tym , ale długo bedzie to bolało Cię . Pamietaj ze zawsze go bedziesz mieć w sercu swoim

Gość znowzalamana
przykro mi... ja stracilam matke 6 lat temu- nadal placze po nocach. jesli sie naprawde kocha- bol nigdy nie przeminie.. nauczysz sie zyc bez niego- z czasem- przynajmniej masz corki na pocieszenie- nie jestes sama

Gość maybelline69
chyba najlepszy jest syndrom wyparcia i wyobrazanie sobie ze ta osoba wyjechala i gdzies zyje

Gość tretrytrytu
wspolczuje :(

Gość do allantaila
Autorko masz dwie spaniałe Córki, które są owocem Waszej miłości. On na pewno był szczęśliwy, że spotkał taką Kobetę . Pielęgnuj Go w swoim sercu i bądź wdzięczna, że choć przez chwilę był w Twoim życiu.

Gość aska80003445
oj ....smutne mlody czlowiek.... zycie toczy sie dalej masz corki musisz zyc... czerniak to paskudny podstepny rak.... a tyle ludzi sie opala ..jak patzre na malolaty spalone .. jak heban slabo mi sie robi

Gość aska80003445
oj ....smutne mlody czlowiek.... zycie toczy sie dalej masz corki musisz zyc... czerniak to paskudny podstepny rak.... a tyle ludzi sie opala ..jak patzre na malolaty spalone .. jak heban slabo mi sie robi

Gość mcperscon
znajdziesz sobie innego

Gość akarara
bardzo Ci współczuję - trzymaj się ciepło. z czasem będzie łatwiej...