Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWA JESTEEMMMMM

Moj facet milczal, teraz nagle sieodezwal!!!

Polecane posty

Gość amber rain
"jak mężczyzna rzuci kobietę to nigdy już do niej nie wraca i ona go nie interesuje " Widać mój eks mężczyzną nie był i krzyżyk mu na drogę Ale najlepsza była jego reakcja, gdy rzeczowo go poinformowałam, że związek zakończony nieodwołalnie - uwaga uwaga - 'MYŚLAŁEM, ŻE SIĘ UCIESZYSZ ŻE CHCĘ BYĆ ZNÓW Z TOBĄ ' :D

Gość CIEKAWA JESTEEMMMMM
No akurat nie tesknie za seksem , wogole nie tesknie :)

Gość CIEKAWA JESTEEMMMMM
Odchodził 3 razy, to był czwarty raz.Za kazdym razem wracal ze skulonym ogonem ale tym razem zakonczyl sie nasz zwiazek na zawsze.mial swoja szanse, nie wykorzystal jej.wystarczy.

Gość amber rain
Dlaczego? Bo byliśmy razem już 4 lata i biedaczek się wystraszył, że może już czas na poważne decyzje typu ślub (nigdy nie naciskałam, żeby nie było) no a on jednak chciał być wolny, co przy mnie było przecież niemożliwe Potem latał za mną jeszcze pół roku i się chciał oświadczać, płakał jaki to wielki błąd popełnił i że samotność jest beznadziejna :o i że wcale nie chce być wolny a ja jestem najcudowniejsza na świecie bla bla bla

Gość dididi/./../.
przeciez on tylko zapytal o to czy moze przyniesc,eh jakas glupia jestes, widac ze sie podjaralas

Gość CIEKAWA JESTEEMMMMM
Alez bedzie moja radosc jak jutro ujrze go u progu mego domu, ale mu dam popalis.Bede oschla, zimna, wyrafinowana suka...jak ja sieciesze, ze to wszytsko sie wypalilo juz wczesniej we mnie...teraz mi latwo, za to on przejrzal na oczy, emocje opadlyi wraca skulony pieseczek...chyba o kilkanascie dni za pozno...

Gość CIEKAWA JESTEEMMMMM
nie podjaralam sie, poniewaz to juz koniec z mojej strony :D

Gość CIEKAWA JESTEEMMMMM
czekam tylko chwili kiedy zacznie blagac o przebaczenie :D moje uczucia sie wypalily, przejrzalam na oczy, za bardzo mnie zranil i spoznil sie :D czasem jest poprostu za pozno, jak to mowia :D

Gość CIEKAWA JESTEEMMMMM
dobranoc 🖐️

Gość dididi/./../.
idz spac bo we lbie ci sie powywracalo,ciekawe jak facet przyniesie ciuchy i powie adyjjjjjjjjjjjjjjjjjos,szczena ci opadnie

Gość amber rain
dobranoc autorko tematu 🖐️ revolver, coś tam rozmawialiśmy o przyszłości, ale nie spieszyło nam się; ja też nie miałam parcia na ślub, nie to było dla mnie najważniejsze. chociaż trudno mi powiedzieć, co bym zrobiła, gdyby on np po 2ch latach związku się oświadczył. no, i on był zawsze takim wolnym duchem, wszędzie widział straszne ograniczenia wynikające z bycia razem; no i w końcu uciekł, czego potem żałował i ponoć do dziś żałuje

amber coś za coś - albo się jest wolnym i robi co chce , albo żyje w związku i zachowuje w pewien określony sposób - obrany wspólnie ... niektórzy nie umieją żyć ani w jednym ani drugim...

Gość amber rain
Też mu to zawsze powtarzałam - że nie da się pogodzić wszystkiego, że zawsze trzeba coś poświęcić a on przez cały związek poświęcał mnie, a ja grzecznie czekałam, akceptowałam. był pewien, że ja to właśnie zawsze będę czekać - i nawet, gdy mnie porzuci, to zawsze może sobie wziąć z powrotem! i gdy go odrzuciłam, to aż nie wierzył, najpierw się złościl jak dzieciak, a potem autentycznie cierpiał. i było mi go żal, ale już nie potrafiłam i nie chciałam wskrzesić w sobie uczuć.

Gość facet lat 36
Dziwna historia. Od byłych nie zabieram nic, choćby to była kasetka z brylantami. Jak ona chce swoich rzeczy, to odsyłam kurierem. Tak więc dla mnie ta historia brzmi jak pretekst. Tylko to jest takie żałosne... Czyżby koleś nie umiał otwarcie się wysłowić? Jeśli tak, to chyba nie ma kogo żałować...

Gość go Polska goooooo
Chce wrucic na bank. na sto procent.tylko nie wie jak sie do tego zabrac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!