Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol1986yfggg

KTORY LADNIEJSZY ?

Polecane posty

Gość karol1986yfggg

http://www.sklepjubilerski.com/d/p16126zsz_862sk_W_pro,pierscionek-z-zoltego-zlota-z-szafirem-029ct-i-brylantami-004ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-19g http://www.sklepjubilerski.com/d/p16134bsz_865sk_W_pro,pierscionek-z-bialego-zlota-z-szafirem-046ct-i-brylantami-005ct-si1i-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-21g

Gość karol1986yfggg
dlaczego pierwszy obciach ?

Bo jest pretensjonalny, po prostu jest kiczowaty, jak widzisz spodobał się 12skizto = tandetny, jarmarczny styl

Gość eliaszsz
myślałeś o sygnecie z czachą??

Gość nocna zmora bez adoratora
obydwa fajne zależy czy osoba do której ma docelowo trafić, lubi żółte złoto ja generalnie nie noszę, więc byłoby mi dziwnie z takim, choć jest ładny

Gość pierwsz jest lepszy,bo w
drugim ta forma prostokata nie pasuje do reszty. Z tym,ze trudno te pietrscionki zestwiac, bardziej uniwersalny bylby bez koloru.

jak możesz wypowiadac sie o moim stylu skoro nigdy nie pokazywalam moich ubran? Btw. co ma do tego moje miejsce zamieszkania? I tak 90% zawartości mojej szafy nie pochodzi nawet z Polski :O

Gość karol1986yfggg
ale nadaja sie na zareczyny ?

Gość karol1986yfggg
ale nada sie ten 1 na zareczyny ? tak szczerze ladny jest ?

Twojej ma się podobać nie nam:P Mi żaden nei podpasował, jak już to bym wolała białe złoto plus owalny szafir bo ten prostokątny nijak pasuje do reszty. I ogólnie wg mnie jeszcze delikatniejsze są ładniejsze. Ale na bank są takie dziewczyny co były by zachwycone.

Drugi. :) ale drugi tylko dlatego, ze osobiscie nie lubie zoltego zlota. Gdyby bylo biale zloto to bylby ladniejszy. Ten kanciaty kwadratowy kamien w drugim nie za bardzo. Jednakze caloksztalt ladniejszy

Panie pobłogosław internet! :) Jakie to szczęście, że możesz się doradzić przed oświadczynami - wyobraź sobie,że klękasz przed dziewczyną, wyciągasz pierdzionek, a ona mówi "Z białego słota byłby lepszy" :P

Gość Wolly
a czy zgodnie z tradycja nie powinien byc diament? :) No dobrze, przynajmniej z bialym kamineniem - kolorowe to nie jest dobry pomysl na zareczyny.