Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koktajl Mleczny.

Cześć Levviatan.

Polecane posty

Preferowac sobie możesz i tak od lat żadna nie chce przemądrzałego eksperta od spraw kobiecych. I ja się temu nie dziwię, pozdro :D 🖐️

Gość suuniaaaosu
oo levi patrz jakie ruchanko ci się nasunęło nie zmarnuj takiej okazji :)

Jak dla mnie to on jest mega denerwujący, w życiu bym takiego faceta nie chciała i widać po jego wciąż nie zmieniającym się statusie, że nie tylko ja........ facet przesiadujący na babskim forum i wpieprzający się w babskie rozmowy w realu tez nie może być zbyt męski 🖐️

Nox -no tak bo lepiej jest mieć 20 trzymiesięcznych związków za sobą niż szukać jednego na całe życie:P

No cóż, każdy związek traktowałam jak ostatni. Obecny również , może nawet bardziej bo mam już swoje lata :D

Nox Witch A w czym Ty jesteś lepsza? Nie wiedzę różnicy. Siedzisz na tym zjebanym forum w sobotę wieczór, nie masz znajomych, nie masz co robić, siedzisz tu i czytasz te pierdoły, wtrącając się nieproszona w wątek.. To, że ktoś lubi posiedzieć na forum, pogadać, ponabijać się z ludzi nie znaczy, że jest mało męski... Ale ludzie! to jest FORUM. Każdy może wyrazić swoje zdanie. 🖐️

Do domu po 22 dzis wróciłam :D A teraz sie relaksuje, to znaczy że nie mam znajomych? AKurat dzisiejszy dzień spędziłam zajebiście z moim kochaniem :P Wiesz, ale ja się nie wpieprzam w męskie sprawy na męskich forach, może tutaj jest jednak różnica.

Koktajl niektórzy tego nie rozumieją i sądzą że są nieomylni i tylko oni maja rację ;]

Nox Witch Ale mi nie musisz się tłumaczyć... Ja nawet nie wiem kim jesteś :P Levviatan O tak, masz rację. A wiem po sobie, że takie przesiadywanie na forum wciąga ;) A jak tam zakup motoru?

Widzisz, nie znasz mnie jak sama przyznałaś ale ocena poszła gładko :o żenujący poziom 🖐️

pieniądze powoli się zbierają ale może być problem z zrobieniem prawka (brak czasu) ;]

Gość iohlhg
brak czasy a na forum non stop napierdala :classic_cool: