Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koktajl Mleczny.

Cześć Levviatan.

Polecane posty

oceniłaś też swój poziom. Gratuluję. Zaprzeczasz sama sobie. Następnym razem się zastanów zanim coś napiszesz. I tak jak już Levi tapisał, idź spać bo chyba już na Ciebie czas.zresztą ten wątek nie jest poświęcony twojej osobie. chciałam w spokoju popisać z kimś innym, nie z Tobą.

nom tylko gdzie pracuje? bo ja w sklepie przechodzę tak na oko robię 4-5 kilometrów dziennie a jak się robi 7-15 już jest lepiej znaleźć czas na robienie prawka

Zbieraj, zbieraj. Ja teżzbieram na samochód :( Ale ciężko... nie wiem jak zdobyć te pieniądze, chyba zacznę handlować ziołem albo pójdę na czerwoną zarabiać (ha, ha, ha) bo ręce mi opadają. Czekam na zwrot z podatku... co myślisz o peugeot'cie 207 rok-2000?

Mam faceta i życie raz cięższe raz lżejsze. Różne. A teraz spadam, bo byle sprzedawcy to nie mój poziom 🖐️

Wole niemieckie/japońskie samochody ;) idę spać (jakby co to mail w stopce ;] ) dobranoc kolorowych snów życzę

Chciałam wziąć pożyczkę i kupić mazdę 6... bajer.. ale brak odpowiedzi z banku a muszę na gwałt auto kupić. I myślę o tym peugeot'cie.. lepsze to niż FORD KA, prawda? Chodzi teżo to by był mały, aby nie za dużo podatku płacić.

Nox Witch -> tylko że przed nim miałaś bodaj 19 ja wole stawiać na jakość nie ilość ;P