Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadziejny1234

Problem z doprowadzeniem kobiety do orgazmu.

Polecane posty

Gość Beznadziejny1234

Witam, Trochę się do tego zbierałem, no ale cóż, muszę stawić temu czoła - jestem chujowy w łóżku. Mam 18 lat, jak dotąd swoje miłosne przygody przeżywałem z dwiema dziewicami, w sensie były to zawsze przygody czysto palcowe... Problem polega na tym, że mnie doprowadzić zawsze potrafiły, ja je nigdy. Sytuacja ciągnie się już 2 lata, czyli odkąd zacząłem. Problem nie leży w niczym innym jak tylko w moich umiejętnościach. Z obecną - jeszcze dziewicą - dziewczyną jestem już rok i wszystko nam się układa oprócz tego. Oczywiście jest to dla mnie o wiele ważniejsze niż dla niej - z powodu czystej i głupiej 'ujmy' na dumie, bo przecież co za ze mnie facet skoro własnej kobiety zaspokoić nie potrafie. Do seksu nigdy nie dochodziło z tego powodu, iż po prostu do niego muszę partnerkę najpierw zachęcić poprzez ten właśnie upragniony przezemnie jej orgazm. Stało się to dosłownie mym marzeniem. Oczywiście ona normalnie ma ochote, może nie tak często, ale nie dziwie się skoro cały czas się zawodzi na tym... ale dalej chce próbować. problem nie leży także w żadnym nakręceniu przed samym faktem, oboje się sobie bardzo podobamy. Przyczyna leży w tym, że ja po prostu i najzwyczajniej nie mam tego daru rozpoznawania się w kobiecych reakcjach na tyle by wiedzieć co i jak robić. Oczywiście obie z początku nieśmiałe straszliwie nie chciały nigdy mi mówić co mam robić bądź same po prostu nie wiedziały. Chciałbym aby ktoś może po prostu dał mi pare wskazówek co i jak. Czysty instruktaż, wiem, że każda kobieta jest inna, nigdy nie mam problemu z nakręceniem kobiety, po prostu kiedy schodzę niżej palcami, robie coś źle i im się odechciewa... Z góry dziekuje za pomoc.

Gość 123abc.
po 1 delikatnosc, po 2 mokre paluszki, po 3 pobaw sie guziczkiem nie wpychaj jej palcow, pobaw sie, po 4 obetnij paznokcie :D po 5 caluj caluj caluj po 6 to moze byc tez kobiety wina :D

Gość gfdfsddsfdggdfsd
Masuj palcem jej łechtaczkę, bo palcem do punktu G i tak nie sięgniesz. Tylko upewnij się jaki ma napletek na łechtaczce. Jak jej przykrywa to dobrze, bo będzie łatwiej i możesz mocniej nacisnąć nawet bez nawilżenia. Ale jak ma odsłoniętą żołądź to już bardzo delikatne ruchy na bardzo mokro i może być ciężko. Ale po dłuższym masażu łechtaczki powinna dojść. Tylko na koniec przyśpiesz, bo jak przerwiesz źle to nie dojdzie i będzie zła.

Gość gfdfsddsfdggdfsd
Wiem ze swojego doświadczenia. Zepsuć taki masaż przed samym końcem to narażenie się na gniew kobiety.

Gość gfdfsddsfdggdfsd
Staram się robić tak żeby było dobrze. Nie widzę potrzeby robienia komuś na złość. Nawet jakby nie było negatywnej reakcji i złości to i tak bym się starał.

"Twoja kobieta potrzebuje więcej perwersji, domniemywam. Namiętne całusy/lizanie, każ klękać, a jak się będzie opierać, to chwyć za głowę/włosy i parter. Skieruj twardego już penisa w kierunku jej buzi, każ obciągać. Następnie na kolana, plecami do ciebie, niech wypina tyłek i rozchyla nogi. Wchodzisz w nią od tyłu, palcami masujesz łechtaczkę, jednocześnie posuwasz. Od czasu do czasu klapsy w tyłek. Trochę przedmiotowo, ale cóż, tak już mam." HAHAHAHHAHA O FAAAAAAAAAAAAAAAK tak sie usmialam ze az oplulam monitor, jestes boski men :P hahahah ten tutaj pawiczek, doswiadczenie zbiera do dziewic, a ten z partem wyjehal haha ja wiem ze to dzolk, no ale ubaw jak nigdy hehe :D autorze, jedna moja rada, osmiel swoja kobiete, chwyc jej dlon, poloz na niej swoja zjedz nizej i calujac ja po szyi (lez za nia, na poczatek po ciemku, niech sie nie krempuje) popros by pokazala Ci swoja dlonia - tudziez palusziem- badz pokierowala Twoja, jak chce bys ja tam dotykal... tzn tempo, ruhy, intensywnosc, jak mocno itp, wczesniej poslin jej lub swoj palec, ale zrob to po lekkiej grze wtsepnej opartej na peszczeniu piersi i calowaniu po szyi - szyja to mega wazny element gry wsepnej :)

Gość mokromi
a mi robi sie mokro gdy moj maz zlapie mnie za biodra od tylu i caluje po szyji, tak sie zaczyna nasza zabawa, czasem tylko wsliznie mokrego kciuka w cipuszke i juz jest powodz na podlodze:D ale najlepszy orgazm mam jak go sama ujade, tylko jak czuje ze bede dochodzic to prosze zeby dopchal troche. jazda. na sama mysl cipuszka sie odzywa:P chyba go zaraz obudze;P

Gość Znam cię z innego forum
Widzę, że szukasz i szukasz rady.

Gość do ludzki przedmiot
uff ale ty doswiadczony w te sprawy:D na gleboka wode chlopaka rzucasz nie da rady tak ostro pierwszy raz

Gość jjjdfffffcvuuijjkhfdddxg
i to wersja light jeszcze:D tez odrazu pomyslam ze ucieknie za duzo jak na pierwszy raz,wejdzie w prawe bedzie ok

Gość jjjdfffffcvuuijjkhfdddxg
hahaa dla ciebie moze tak i dla mnie:D dla prawiczka to wiesz za duzy wysilek psychcznie mysle tez by nie wytrzymal,spokojnie proboeac,cwiczyc bedzie git

Gość Kobietka ,,,
Moim zdaniem niech ona sama wejdzie na twoje udo i sobie zrobi dobrze ruchami w przód i w tył. Jak się tak rusza na cudzej nodze to łatwo można dojść. A jeszcze lepiej jak będzie się ocierała o twoją twarz. Wtedy zostawi ci "ślimaka" na twarzy i będzie bardziej erotycznie. Skoro bez penetracji ma być...

Gość Kobietka ,,,
A tak w ogóle to między jej nogi i lizać ci*kę! Kto powiedział, że ona musi pierwsza zrobić oral. Skoro ona nie dochodzi, a ty tak to wykaż się wspaniałomyślnością i zrób jej minetę za nic. Nawet jak źle zrobisz i nie dojdzie za pierwszym razem to będzie jej fajnie. Kto powiedział, że tylko palce muszą to być. Od języka nie zajdzie.

Gość orzeszku
całusy w szyję hmm...😘 minetka hmm...😘

Gość orzeszku
zapomniałam o brzuszku....:)

Gość Beznadziejny1234
Generalnie to wygląda tak, że ZAWSZE jest mokra. Nie znam się niestety jeszcze dobrze na stopniach mokrości u kobiet, ale mogę ocenić, iż na obecną partnerkę lepiej działam niż na poprzednią i jak już wkładam jej rękę w majtki po krótkiej grze wstępnej to tak jakbym wkładał rękę dosłownie do wody. I tu moje pytanie, czy to wystarcza za nawilżenie ? czy polizać palce tylko i wyłącznie w momencie jak nie jest mokra? Po prostu nie wiem czy ten jej płyn ustrojowy jest dobry do uniknięcia podrażnień. Problem pojawia się w momencie gdy już praktycznie zajmuje się tylko łechtaczką, w sensie zawsze myślałem, że tego kobieta chce, żebym po grze wstępnej, gdy będzie rozgrzana w odpowiedni sposób 'drażnił' łechtaczkę żeby doszła... Ale jak się nad tym zastanowić, to i dla mnie jest troche nudne i może też dla niej... Swoją drogą muszę ją trochę bardziej otworzyć na te sprawy aby swobodniej o tym rozmawiała... No i po załóżmy 10-15 min takiej zabawy samą łechtaczką czasem jeszcze jednocześnie całując piersi czuje, że po prostu jej wilgotność spada, przestaje jej sie to podobać, zawsze myślałem, że to kwestia tego, że źle poruszam palcami, czy w złe punkty trafiam, jak się nad tym zastanowić to może przyczyna leży w tym, że skupiam się tylko na jej łechtaczce... Co o tym sądzicie ?

Trening czyni mistrza :) Moim zdaniem nie powinienes sie skupiac wyłacznie na łechtaczce, trzeba co jakis czas zjechac paluszkiem niżej, żeby pobrac nową wilgoć. Poza tym wargi i okolice wejscia do pochwy równiez sa unerwione i chetne na dotyk, jesli bedziesz dotykał wyłącznie łechtaczki i robisz to powoli, to ta czynnośc może jej sie po prostu znudzić. Tam sie cały czas musi cos dziać. I nie tylko jednym paluszkiem.Przebiegaj palcami po całej powierzchni warg i zakamarkach, co jakis czas powaracając do łechatczki na coraz dłużej. Musisz poznac po partnerce, po jej oddechu, reakcjach, prawidłowo taki 'zabieg' powinien zwiększać jej stan podniecenia, a nie ja usypiać. Siła nacisku tez jest ważna, może robisz to zbyt delikatnie lub zbyt mocno? No i tempo ruchów, powinno narastać jesli widzisz, że jej podniecenie rosnie. Na koniec ruchy powinny byc dośc szybkie ...tak mi sie wydaje, ale może Twoja kobieta lubi inaczej :)

kobiety to nie faceci w osiąganiu orgazmów. My jak mamy erekcję i nam się chce to cała stymulacja tylko wpływa na dalsze podniecanie aż jest wytrysk i orgazm U kobiet w początkach jej sexualizmu to tak nie działa Nawet jak jest podniecona i chce dojść to się zdarza że w końcu nie dojdzie choć cały czas jest podniecona i na granicy orgazmu Wcale po tym nie czuje się tak fatalnie jak my podniecani bez orgazmu ale czuje się spełniona. Zbyt długa stymulacja zaczynają poprostu nudzić. Podniecenie spada do "0" nawilżenie zanika i zaczyna taka stymulacja ją nawet denerwować. Nie win siebie za to ani nie wiń jej. Tak poprostu jest ich seksualizm w początkach poznawania przyjemności ze zbliżeń.Ważna jest cierpliwość ,delikatność i wzbudzenie u niej poczucia bezpieczeństwa seksualnego. Mam na myśli to żeby czuła się otwarta przy tobie z przekonaniem że ty nie wykorzystasz tego do opowiadania kolegom czy innym o jej tak intymnej sfery jej życia

mechanizm Foxy_Lady jak najbardziej dla większości kobiet prawidłowy Wcale nie musisz stymulować tylko łechtaczki ale jak ona pisze zmysłowo całą okolicę z tym że na zakończenie przed orgazmem już tylko szybkimi ruchami nawet całą dłonią łechtaczkę.

Gość moim zdaniem źle trafiasz
też podobnie reagowałam jak facet coś tam gmerał bezsensu, po prostu mi sie odechciewało wszystkiego albo bolało. Zawsze sama potem pokazywałam co i jak i to chyba najlepszy pomysł, żeby Ci pokazała. Jeżeli jej nie namówisz to zostaje Ci tylko dokładna obserwacja, zmieniaj natężenie, miejsce, ruchy i obserwuj ją. U mnie jest tak że jak facet trafi z pieszczotami to od razu o tym wie- szybki oddech, rozmarzone oczka, powódz :p Pare minut takiej stymulacji i mam orgazm. Powodzenia :)