Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekiwaniesmierci

Czekam na smierc

Polecane posty

Gość oczekiwaniesmierci

Nie moge zniesc babki, doprowadza mnie do szalu, okropna osoba, toksyczna... Jeszcze jako-tako zipie ale kazdej nocy mam nadzieje ze juz rano sie nie obudzi, jakis zawal albo cos... Albo jak wychodzi z domu to mam nadzieje ze zginie w jakims wypadku, albo po prostu zaginie bez wiesci... Moze nazwiecie mnie wyrodna suka ale ona jest straszna....

Gość uważaj sobie
bo jak umrze to może sie w ciebie wcielić, czsami w jednym ciele mieszka wiele dusz, pasożytuja na gospodarzu który przesiąka ich emocjami, nastrojami, chorobami i nawet nie wie że coś w niego wlazło

Gość oczekiwaniesmierci
nie zdziwilabym sie :O Jest zdolna do wszystkiego, za zycia i po smierci.

Gość uważaj sobie
to nie żarty, bardzo często duch babki jest przyczyną rozwodów, stare kobiety wcielaja się w młode dziewczyny i jak taka nie zaakceptuje wybranka to znajdzie sposób żeby sie go pozbyć

Gość kot co ma siedem zyć
starzy ludzie bywaja po prostu chorzy kiedys obserwowałam starą kobietę chorą na alzheimera co ona wyprawiała, to sie w głowie nie miesci... złosliwa, cwana, opowiadajaca niestworzone historie o wszystkich, robiąca w ciula ( z premedytacją) lekarzy no bywa i tak... zrozum, czasami to wynik choroby :O