Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zweanieubranie

Zwężanie ubrań...

Polecane posty

Gość zweanieubranie

Czy krawcocwa moze mi zwezyc bluzki z jakims obrazkiem, napisem itp. ? Zeby sie nie "zepsuł" ?

Gość rodzinka od siedmiu boleści
może , ale skosi kasę bo takie przeróbki to wiecej pracy jak uszyć coś nowego:D

Gość zweanieubranie
to leze i kwicze :O Bo jak w worach po kartoflach wygladam w tych bluzkach :O a jak przymieralam to byly dobre :O

Gość join me in death
a gdzie je kupilas?

Gość zweanieubranie
na bazarku, wiec na wymiane nie ma szans

Gość join me in death
niekoniecznie, spróbuj poprosic o wymiane na mniejszy rozmiar. u mnie wymieniają ;)

Gość zweanieubranie
Nie chodzi o to ze mi sie rozwaliła, po prostu na bazarze nie ma czasu ani warunków żeby dobrze przymierzyć, szybko na ubranie itp. bo jakościowo dobra tylko za duzy rozmiar. A ten bazar jest tylko raz w tygodniu, w soboty wiec nie mam pewnosci czy za tydzien znowu beda.

Gość Zwęż sobie sama
rozpruj szwy, potem tą tylną część "zwiń" i sobie zaznacz gdzie ma byc szew i zaszyj a nadmiar materialu obetnij.

Gość 3egttet3
moja krawcowa za zwężenie sukienki + rozprucie szwów łączących górę z dołem i ich ponowne zszycie wzięła 11 zł

Gość zweanieubranie
Andrzej, rozumiem ze mowisz o sobie :classic_cool: Maja tam czesto lepsze ubrania niz w sklepach a ceny 60% nizsze.

ja bym na bazarze ubran nie kupil bo wiekoszosc to 60% poliester a nie bawelna ja kupuje tylko markowe stac mnie na bluze adidasa czy nike za 60 funtow

a poza tym pochwal sie ile dales/dalas za ta bluze? pewnie ze 30 zl skoro w croppie czy housie juz za 80 zeta mozna fajna kupic

Gość y35yr4
andrzej a nie pomyślałeś że nie każdy ubiera się jak gówniarz, żeby w bluzach popierdalać?

Gość zweanieubranie
to fajnie, mnie tez stac ale nie mam kompleksow i nie musze miec ubran z metką. A właśnie nawet nie lubie kupować w sieciówkach bo wtedy polowa miasta chodzi w tym co ja. Jak bym kupowała w lumpeksie to bym sie mogla wstydzic ale na bazarze ubrania wcale nie odbiegaja do tych w sklepach a i nie musze sie specjalnie martwic ze polowa miasta bedzie biegac w tym co ja.

Gość zweanieubranie
a zapłaciłam 20 zł. za jedną, nie lubie przepłacac za cos co i tak po sezonie albo 2 wyrzuce.

Gość zweanieubranie
rozszyfrowałeś mnie, jestem żebraczką z pod Tesco :)

kochane ubior to najwazniejsza sprawa jak cie widza tak ci episza jak jestes na bogato to robisz wrazenie a jak na tanio z bazaru tzn ze jestes pusta niezaradna i tandetna stroj wyraza czlowieka

Gość trele morele30
ubrania z bazarku dobre jakosciowo? juz dawno nie slyszalam takiej bzdury. Bylabys lepiej odebrana gdybys napisala ze nie stac cie na ciuchy i dlatego ubierasz sie na bazarach a nie ze to sa dobre gatunkowo ciuchy.

Gość gość
Nie każdego stać na ubieranie się w markowe ciuchy bucu więc skończ się wyżalać bo jak Ci mamusia i tatuś dają na ubrania to jest dobrze zupełnie odbiegasz od tematu i ch*j Cie powinno obchodzić czy ta osoba jest biedna czy rzeczywiście wydaje jak najmniej i oszczędza jestem pieprzonym prostakiem tacy ludzie nie powinni stąpać po tym świecie.

Gość gość
miało być *jesteś* literówka.