Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hagagagagagai

Ile macie lat i na ile wyglądacie?

Polecane posty

Gość fausti
50 lat a dają mi 80! Hurra;););)

Jak ja kupuje piwo to zawsze o dowód proszą, ale dzisiaj tata prosił żebym kupiła to poszłam do sklepu osiedlowego ( tam nigdy nie kupuje % ), ale pech chciał , że dopiero w sklepie zorientowałam się, że nie mam dowodu. Ryzykowałam, ale gościu sprzedał mi bez dowodu, normalnie święto, aż się trochę zdołowalam hahah

Gość mloda cialem....a dowodu
a czego ci tu zazdrościć? Pisania głupot na forum?:D Tu każdy może mieć 50-tkę, a wygląd 20-latki, buahahahaha! Nie pomoże puder z róż, kiedy gęba stara już!🖐️

mnie nie prosza naszczescie, ale w Polsce czesto musialam sie wracac do domu po dowod bo mi cipa sprzedac fajek nie chciala np, albo moj tata musial sie tlumaczyc ze moga mi sprzedawac bo juz 18 dawno mam skonczone :D ok lece, Milego dnia :)

Gość iuhilnk
ja mam 25 lat a wyglądam dużo młodziej niż lady love :D jej dałabym z 26 lat ;)

Gość kafeterianka młodzianka
mam lat 35, a dają mi 16 :D:D:D:D

Gość moja jest lepsza
Maravilha vel lady love nie schlebiaj sobie spokojnie wygladasz na 23 lata, na pewno nie mlodziej! Ja mam 32 i wygladam na tyle :-)

Gość mloda cialem i duchem
dziecko a czy Ty myslisz z e mnie to obchodzi czy wierzysz czy nie. Jest temat wiec sie wypowiadam , po co mam pisac pierdoly. Masz jakies kompleksy czy co? To ze Ty sobie rzeczywistosc musisz wynagrodzic i klamac w necie to juz twoja sprawa. jak juz wspomnialam mam to gdzies czy w to uwierzysz czy nie:)

Gość Marek M <
Tu wszystkie gwiazdy wygladaja na 16 lat,ach zal mi was.

Gość Marek M <
mloda cialem i duchem-ty to dopiero pojeban jestes

p.S. nie uzywam pudrow i rozy i pewnie dlatego nie wygladam staro jak wiekszosc gowniar przed 30:)

Marek po c zym wnioskujesz?? musisz miec ogromne problemy z psychika ze takie wnioski wysnuwas zpo tym ze pisze to co jest a nie to co myslicie ze powinno byc buahahaha zal mi was zazdrosne paszczurki:)

Gość Marek M <
Nie mam zamiaru znizac sie do twojego poziomu.stara kurwo.myslisz ze jak nie uzywasz kosmetykow to wygladasz lepiej?pozniej takie stare kurwy jak ty mysla ze wygladaja zajebiscie i prystawiaja sie do mlodszych facetow

Gość oj mara mara
kto konkretnie daje ci mniej? pewnie jakies dziadki które ci słodzą żeby cie kupić, brzydkiej mówią że ładna, starej że młoda....niby ograny chwyt ale wciąż działa :D

Gość Ana M
młoda ciałem i duchem tak sobie wmawiaj ze wyglądasz dobrze i tak ci tu nikt nie uwierzy,pokaz fote to ocenimy na ile wyglądasz :O

Gość oj mara mara
własnie, może jest tak że niektóre się zachowują dziecinnie i pozują na takie ale to nie znaczy że tak wyglądacie, zdjęcie mówi wszystko w sposób obiektywny

Gość Pewnie ze widac po wozku
Mojego meża bratowa tez uwaza sie za taka mlodo wygladajaca,teraz ma 34 lata.jeszcze rok temu mowila mi ze wszyscy daja jej 23.I tu nie chodzi o zazdrosc bo ta kobieta wyglada jak stara pijaczka i to nie jest tylko moja opinia.ja sie nigdy nie odzywam jak slysze teksty kobiet jak to mlodo wygladaja.mieszkam w niemczech i tu zeczywiscie kobiety jak i mezczyzni wygadaja duo dojzalej.

Dojrzalej

Marek skoro tak sie zwracasz do swojej matki to sie do niej tak zwracaj a odemnie wara bo mnie rpzyglupie nie znas zi nie mam przyjemnosci rozmawiac z jakims frustratem zyciowym . sajonara nieudaczniku:)

Młoda ciałem i duchem sama się pogrązasz swoimi wypowiedziami

Gość Marek M <
Sajonara stara kurwo!