Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona0

Czy moge byc w ciąży? Prosze o pomoc!!

Polecane posty

Witam, mój problem dotyczy tego czy moge byc w ciąży. Moje wątpliwośći zaczeły sie od tego kiedy w ostatni czwartek uprawiłam z moim chłopakiem petting, i gdy on przypadkowo otarł sie swoim członkiem o moje wargi sromowe mniejsze i o wejście do pochwy. Po pierwsze dodam że na jego członku był śluz ale wytrysku nie miał, po drugie moje wejście do pochwy (nie wiem czy to jest spowodowane ze jestem dziewicą) jest bardzo schowane, i trudno sie do niego dostac. W dodatku jest bardzo małe. Po trzecie miałam dni płodne z tego co obliczyłam na jakiejś stronie bo okres zaczął mi sie tak 28 maja a skończył 3-4 czerwca a petting był 7. Po czwarte miewam teraz jakies skurcze w brzuchu, pod brzuchem. Wiem ze to mogą być zwykłe bóle ale teraz wszystko co sie dzieje w moim organizmie wiąże z ciążą, moze to przez zwykła panikę. Bardzo prosze o pomoc, wiem ze zachowaliśmy sie z chłopakiem jak typowi gówniarze i mamy teraz nauczkę, mam nadzieje że bez większych konsekwencji! JUZ BYŁ TAKI TEMAT, ALE ODPOWIEDZIALA TYLKO JEDNA OSOBA, A CHCE DOWIEDZIEC SIE JESZCZE OPINII INNYCH.

Gość Mhmmm...
Wszystko jest możliwe, ale wątpie w to. Musiałabyś mieć strasznego pecha. Zrób test po 14 dniach, albo wcześniej są takie ekstra czułe np niebieski bobotest, przestaniesz się denerwować. Możesz iść też na betę z krwi.