Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koniczynka_Ona:D

Pomoc.

Polecane posty

Witam. Chciałabym opisać moja sytuacje i prosić o porade. Z moim chłopakiem doszło do pettingu. Jednak tylko ja dotykałam jego, on mnie nie. Nie doszlo raczej do wytrysku, ale wydzielił sie płyn . Ręce zostaly od razu wytarte,i wykonywałam wiele czynności w tym czasie np.wywieszenie prania,sprzątanie, często tez wycieram ręce w spodnie jednak nie umyłam ich. A po około godzinie skorzystałam z toalety. Nie dotknęłam ręką miejsc intymnych, jednak boję sie czy to co ewentualnie mogło być jeszcze na mojej rece moglo sie jakoś dostac do tych miejsc przez papier toaletowy?I czy moge zajść w ciąze? Może to głupie pytanie, ale jednak jakaś obawa jest. Z góry dziękuję za odp

widać nie jesteś gotowa na tego typu zabawy a co dopiero na seks plemnik poza organizmem człowieka przeżywa około 5 minut

Gość ruski kibic
:O Żal, wypierdalaj 🖐️

nie ma szans żebyś zaszła w ciąże. I z dobrego serca ci radzę, wypożycz sobie w bibliotece jakieś książki o dojrzewaniu płciowym, antykoncepcji, ciąży bo zadając takie absurdalne pytania w internecie możesz paść ofiarą żartów i nieprzyjemnych komentarzy.