Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyty

kto z was bierze obecnie badz brał antydepresanty?jakie i z jakim skutkiem?

Polecane posty

Gość tytytyty

?

Gość ninciaaa
ja

Gość ja brałam....
i przestrzegam przed ich stosowaniem...w pierwszych tygodniach jest euforia....która niestety mija i nawet jeśli poparta jest terapią....potem jest tylko gorzej....a ich stopniowe odstawianie pod nadzorem lekarza skończyło sie wizytą w szpitalu :( Zastanów się, czy warto wydawać kasę...to i tak Ci nie pomorze...a wszystko i tak zależy od zmiany Twojego sposobu myślenia a nie od tabletek czy lekarzy. Oni tylko wyrwą od Ciebie jak najwiecej kasy. Gdy się ockniesz to zrozumiesz,ile wydałaś i co byś za tą kasę mogła sobie kupić...

Gość tak 4 lata pramolan
od 3 lat niczego nie biorę i czuje się świetnie .Trzeba brać leki jak jest taka potrzeba.Mnie pramolam uratował życie :D

Gość mloda cialem i duchem
ja sie tez zastaanwiam czy isc do lekarza, ostatnio jest coraz to gorzej. mam nerwice dodatkowo a depresja jest nia spowodowana. Ostatnio nie umiem sie zwlec z lozka ani nic konkretnego zrobic. Chodze jak pijana i jak niby mam z tego sama wyjsc?

Gość Onbklekimojoskooo
Ja choruje na chad od wielu lat i staram się unikać jak ognia lekarstw,w zasadzie leki powinno się stosować w przypadku chorób depresyjnych tylko gdy występują silne objawy somatyczne np. bezsenność silna chęć zabicia się itp. w stanie samego przygnębienia lepszy jest psycholog.

brałam:) czasem jeszcze biorę, bez konsultacji z lekarzem, na żadne terapie nie chodzę bo to mnie doprowadzło do gorszego stanu... z jakim skutkiem? skutki były bardzooo różne; czasem nadmiar energii, mogłam spać 3 godziny na dwie doby i czuś sie świetnie czasem bóle głowy ogólnie rozgrzewają te tabletki, więc często brałam w zimie żeby nie marznąć aa i jeszcze jeden efekt, utrata apetytu..

Gość tak 4 lata pramolan
Nowoczesne leki i dobrze dobrane nie daja skutkow ubocznych , nie trzeba się ich bać .Szkoda życia na chorowanie ,ja czuje się normalnie i dobrze zrobiłam ,że je bralam.

Gość tak 4 lata pramolan
W moim przypadku jedynym " skutkiem ubocznym' było wyzdrowienie i Haha! Pani Czkawka ma rację ,ja też bardzo schudlam .

Gość vcfrtvrtgv
mam ksiazke jak wyjsc z depresji poczytam i zobacze co tam pisza. niby mowia by lykac kwasy omega 3 i ze to badzo duzo daje

Gość dertja
Ja biorrre zyban

Gość żyrafy wchodzą do szafy
zamiast leczyć skutki depresji znaleźć jej przyczyny i sie z nimi zmierzyć :)

Gość weronika rottati
a czy picie tranu pomoze. ma w sobie omega 3