Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca na tym forum

Czy wierzycie w tarot, horoskopy, magię itd.....

Polecane posty

Jak w temacie

Gość Oleńka87
w horoskopy

a sprawdziło się wam coś?

Gość juhuhuhu
oczywiście ,ze nie wierzę w takie bzdury .Mamy XXI wiek

Gość Atest faa
Magia zniszczyla mi zycie:(Bylam uzalezniona od horoskopow,wrozek.Wydawala na nie wiecej niz zarabialam....Kazda mowila cos innego,ale glownie byly to mile rzeczy,takie kazdy by chcial uslyszec... Dzis-rezultat-osoba ktora rzekomo mnie kochala jest zakochana w drugim geju z ktorym mieszka.Szok... Bylo by taniej i prosciej wczesniej dotrzec do"plotek"..bo w nich zawsze jest ziarenko prawdy

Gość annkh
ja jestem sceptyczką, ale stawiam tarota i wiele się sprawdza...

Atest faaa- a czy zastanawiałaś się kto stoi za tarotem i horoskampi? Nie jesteś jedyna, która uwierzyła w to i zawiodła się na tym.

Wierzę w życie po śmierci i obecność duchów/dusz ? wokół nas. Wierzę w telepatię oraz to, że czasami złe rzeczy dzieją się specjalnie, żeby prowadzić nas do lepszych.

Gość a imię nie potrzebne?
Pytałaś o związek? Chodzilaś z tym pytaniem do różnych wróżek? Może dlatego karty kłamały. Podobno to tak jest jak sie nadużywa tej magii.

Gość Atest faa
Tak prawde mowiac-mysle ze sa takie osoby ktore widza wiecej...ale jest ich moze garstka.Wiekszosc tych wrozek to b.dobrzy psychologowie.Z perspektywy czasu widze,ze ich odpowiedzi byly b,dyplomatyczne Prosty przyklad-ktos sie pyta-czy maz mnie zdradza...odp-na razie nic nie widac ale prosze byc czujna... Jestem wciaz naiwna i głupia:(Mam za swoje... Takze nie polecam.My kobiety mamy dobra intuicje.A moja rada-rozmawiajcie z zainteresowanymi,a nie pytajcie sie obcych ludzi:(

Wiecie karty to rzeczy, horoskopy układa się na podstawie planet... Nie bawcie się w to, bo to jest okultyzm i za tym stoi szatan. Szatan nie zna przyszłości, stąd niektóre wróżby się nie sprawdzają. On jedynie zgaduje co może się stać i czasem trafia, czasem nie. To może się wydawać niewiarygodne, ale tak jest. Poczytajcie sobie bloga: http://okultyzm.bloog.pl/wyniki,1,kat,0,page,2,index.html?

"Takze nie polecam.My kobiety mamy dobra intuicje.A moja rada-rozmawiajcie z zainteresowanymi,a nie pytajcie sie obcych ludzi" Odkrycie roku :) Jak zwykle, faceci wpadli na to milion lat wcześniej :P

Gość gość
Korzystałem 4 miesiące temu z wróżbity Paulusa (jego strona http://wrozbitapaulus.pl) i muszę przyznać że trafnie przewidział większość wydarzeń.