Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyy!!!!!!!!

czy mozliwa jest ciaza

Polecane posty

Gość pomocyyyy!!!!!!!!

czy mozliwe jest zebym zaszlam w ciaze jesli kochalam sie z chlopakiem w drugi dzien po okresie .bylismy pijani i on skonczyl we mnie az dwa razy:( czy bylaby mozliwosc czy raczej nie powinnam panikowac prosze pomocy????co myslicie????

Gość paczek baczek
brak slow.pozostawie to bez komentarza

Gość pomocyyyy!!!!!!!!
czy moglby mni ktos odpowiedziec na pytanie mnie sie wydaje ze drugi dzien po okresie to nie jest dzien plodny napewno ale chcialabym sie upewnic moze ktoras z was tak zaszla

Gość kamcia1507
Boże, widzisz i nie grzmisz! Dziecko ile ty masz lat? Uczyłaś się biologii?

Gość yukki
2-gi dzień po okresie nie jest płodny, ale plemniki zjyą do 5 dni. policz sobie kiedy mozesz mieć jajeczkowanie i bój się

Gość niusa
jak długie masz cykle i w którym dniu cyklu to było?

Gość fghzadb
Co wy za głupoty piszecie? 2 dzień nie jest płody? przecież owulacja może się przesunąć!!! Dokształcie się trochę dzieci, zanim się wypowiecie

Gość pomocyyyy!!!!!!!!
to znaczy nie wiem bo mam strasznie nieregularne okresy wiec sie okropnie cieszylam jak dostalam mam tak okresy co 5 miesiecy ale jestem zdrowa bo lazilam po lekarzach i wszystko jest ok hormony tez a okres mi trwa caly tydzien.do tej pani powyzej co o biologi wspomniala tak mialam biologie jestem na chemicznych studiach i mialam w pierwszym roku ale nie pamietach takich szczegolow jak ty pamietasz to moze bys mi odpowiedziala na pytanie thanx.

Gość niusa
czyli wszystko możliwe. minimum 2 tyg. po zajściu zrób test to się dowiesz.

Gość pomocyyyy!!!!!!!!
hm........ w sumie dziwnieby bylo ja w ciazy ha jakos sobie nie wyobrazam wogule jakos sie nie martwie za bardzo bo czesto uprawialam sex bez zabiezpieczen i jakos nie zaszlam nigdy.ale kto to wie.bardziej sie martwie chorobskami niz ciaza.dzieki niusa zrobie test za 2 tyg i zobaczymy.moj chlopak by mnie chyba zabil normalnie on dzieci nie chce ze mna :(

Gość niusa
no żebyś tak czasem nie stanęła przed faktem dokonanym. Jak można być tak bezmyślnym? Co z tego że wcześniej nie zaszłaś -kiedyś może być ten pierwszy raz. Myśl kobieto to nie boli. :O

Gość dgathtygs
brak słów :/

Gość niusa
a chłopak też inteligent nie ma co. Oboje jesteście bezbłędni.

Gość Verdis
gówno prawda co tu ludzie pisza jak masz cykle 29-31 dni i wiecej to śpij spokojnie w ciąży nie będziesz. Daje Ci 100 % pewność śpij spokojnie. A te wypowiedzi tu to zal, tutaj na tym forum co 2 gadaja że na pewno będzie się w ciąży a jak przyjdzie co do czego okres sie opóźni pare dni ale go dostaniesz. Jak masz cykle krótkie to możesz się bać a jak długie wrzuć na luz nie ma możliwości ;)

Gość pomocyyyy!!!!!!!!
dzieki verdis teraz jestem spokojna:)